Foto: Pawel Flato/TT, Anders Wiklund/TT

Anni-Frid Lyngstads lyxiga boende – anonyma livet med sambon i paradiset

Efter Abba-eran valde Anni-Frid Lyngstad att ta ett kliv tillbaka från rampljuset.

Idag bor stjärnan utomlands och lever ett liv i lyx med sambon Henry.

– Jag åker mycket skidor, ibland offpist och helikopterskidåkning, har Anni-Frid berättat för Damernas Värld.

Under 70-talet blev Abba ett av världens absolut största band och deras musik är än idag en självklarhet på dansgolv världen över.

Förutom den stora musikkollektionen kunde fansen även följa deras spännande kärleksresa då bandmedlemmarna Anni-Frid Lyngstad och Benny Andersson, samt Agnetha Fältskog och Björn Ulvaeus var gifta under tiden som aktiva.

Men både bandet och äktenskapen skulle fallera med tiden och idag har Benny, Björn och Anni-Frid hittat kärleken på nytt.

Anni-Frid Lyngstads tragedier efter Abba-succén

För Anni-Frid har tiden efter Abba varit präglats av tragedier. Hennes äldsta dotter Ann Lise-Lotte, som hon fick under sitt första äktenskap med Ragnar Fredriksson, omkom i en bilolycka 1998.

Dottern blev endast 30 år gammal och Anni-Frid hade svårt att hitta livsglädjen en lång tid efteråt.

– Det tog väldigt lång tid. Det tog väldigt många år. Av en obegriplig sorg. Man känner att man inte kan överleva knappast, berättade hon i ”Vänligen Lars Lerin”, enligt Svensk dam.

Som stöd hade Anni-Frid sin tredje make prins Ruzzo Reuss von Plauen, varvid hon fick titeln Anni-Frid, prinsessa Reuss grevinna av Plauen.

Men bara ett år efter dotterns död förlorade Anni-Frid maken till cancer.

– Han var en fantastiskt underbar, spirituell, rolig människa och jag älskade honom över allt, berättade hon för Lerin.

Så lever Anni Frid idag – livet i lyx med kärleken

Men Anni-Frid gav inte upp på kärleken. 2007 träffade hon nämligen en ny man, greven Henry Smith, som hon lever tillsammans med än idag.

Paret växelvis på Mallorca och i Schweiz, borta från rampljuset och i närheten av naturen.

I Schweiz har Anni-Frid bott i Genolier i kantonen Vaud sedan 2019, efter att ha flyttat från Zermatt i kantonen Valais.

– Jag åker mycket skidor, ibland offpist och helikopterskidåkning. Jag har vandrat på Haute Route, från Verbier till Zermatt, det tog sju dagar, har hon sagt till Damernas Värld.

På Mallorca bor hon i närheten av bergsbyarna Deia och Valldemossa på ön. Där lever hon inte ett lika hälsosamt liv som i Schweiz vilket hon berättat i ”Vänligen Lars Lerin”.

– Här nere blir jag väldigt lat, jag vet inte varför. Jag tog med mig sådana här straps som jag skulle träna med, men jag har inte använt dem en enda gång, sa hon i programmet.

Mallorca är ett paradis för många kändisar som vill leva mer anonymt och när Expressen pratade med lokala företagare berättade dem om Anni-Frids stillsamma liv.

– Det är inte så att man ser henne gå längs med gatan med matkassar. Men jag vet att hon deltar i olika sociala sammanhang. Hon har flera vänner här omkring, det är sådana som hon har känt i säkert tjugo år, berättar företagaren för tidningen.

Vilket härligt liv ni verkar leva Anni-Frid!

Vi önskar er all lycka.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...