Foto: TV4, Anders Wiklund/TT

Benjamin Ingrossos nya kärleksbesked – bekräftar stora beslutet: ”Jag dejtar…”

Benjamin Ingrosso är en av våra mest folkkära artister och har de senaste åren skördat stora framgångar på många olika plan.

Stjärnan har blivit en stor succé som artist och låtskrivare och har både hyllats och prisats för sina musikinsatser. Hans karriär står minst sagt i full blom, och han har många bollar i luften.

Nu berättar han hur det ser ut med kärleken bakom rampljuset.

Familjen Wahlgren-Ingrosso består av många uppmärksammade och talangfulla individer. Inte minst Benjamin Ingrosso som är en otroligt hyllad och omtyckt musiker.

All uppmärksamhet kring artisten har gjort att många är nyfikna på hans kärleksliv.

Benjamin Ingrosso på Elle-galan
Foto: Anders Wiklund/TT

I en intervju med Aftonbladet har han dock tidigare berättat att det blir väldigt svårt att göra sig tiden för att dejta just nu.

– Jag är singel. Jag tror fan inte jag skulle vara en skitrolig pojkvän att vara tillsammans med just nu, för att jag har så sjukt mycket i mitt liv. Och jag känner att den dagen jag hittar någon jag vill stadga mig med eller vad man säger så vill jag kunna ge den personen mycket av min tid, har han sagt.

Så ser han på relationer i framtiden

I samma veva berättade han även om sina tankar på framtida relationer.

– När jag väl vill börja träffa någon, då tror jag ändå att jag kommer att vilja träffa någon för att faktiskt träffa någon.

För tillfället satsar Benjamin stort på sin karriär och jobbar väldigt hårt, vilket gör att han inte känner sig redo för ett förhållande just nu.

När Nyheter24 frågar om dejtandet säger han:

– Jag dejtar inte. Jag har inte tid för sånt.

Benjamin Ingrosso om kärlekslivet

Han får då också frågan gällande vilken mat han helst lagar på dejt, men då avslöjar Benjamin att han faktiskt helst inte lagar maten själv alls.

– Men annars med dejtande, då tycker jag nästan att det är roligare att gå på restaurang och sitta i något kök, och få specialgjorda rätter. Jag har väldigt mycket vänner som jobbar i restaurangbranschen. Då utnyttjar jag de relationerna när jag är på dejt hellre än att stå och laga mat, för jag blir alltid missnöjd ändå. Då är det inget kul att laga mat till andra, säger han.

Vi önskar dig allt gott, Benjamin!

Läs mer:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev