Foto: TV4, Instagram/@biancaingrosso

Bianca Ingrossos ärliga ord om Christian – efter bröllopet

För ett par veckor sedan ägde bröllopet mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer rum.

Nu bryter Bianca Ingrosso tystnaden – berättar vad hon tänker om Christian.

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, har sedan några år tillbaka varit ett av Sveriges hetaste kändispar.

Drygt ett år efter att de förlovat sig framför kamerorna i Wahlgrens värld så beslutade de sig för att knyta sina säckar ihop och gifte sig i början av december i Lidingö kyrka.

Tanken var dock att bröllopet skulle äga rum denna höst, men då det under förra hösten blev känt att Pernillas pappa Hans Wahlgren drabbats av cancer så beslutade sig paret för att gifta sig under en mindre ceremoni tillsammans med närmaste familjen.

På fredagen den 13 september så fick Pernilla och Christians stora bröllop äntligen äga rum, som de hållit på att planera sedan ett år tillbaka. Festen pågick i Marbella under tre dagar och omkring 130 gäster deltog under festligheterna. Efteråt kan man konstatera på bilder att det blev ett mycket lyckat bröllop.

LÄS MER:

Bianca Ingrossos nya ord om Christian

En av brudtärnorna på bröllopet var Pernillas dotter, Bianca Ingrosso. I ett nytt inlägg på Instagram har hon uttryckt sina känslor om bröllopet och om sin mammas make. Hon delar även med sig av nya bilder och filmer från bröllopet. Översatt till svenska lyder hennes text:

Äntligen har jag tid att börja visa er bilder och videor från det vackra, färgglada och roligaste lilla bröllopet någonsin.
Ingenting gör mig lyckligare än att se dig lyckliga mami. Lugnet som kramar min själ när jag vet att du är helt kär i din själsfrände och helt älskad tillbaka … du förtjänar det mer än någon annan jag känner
”, skriver Bianca.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev