E-Types nya barnbesked med Melinda Jacobs – nu har familjen vuxit: ”Har gått fort”

Martin ”E-Type” Erikson och Melinda Jacobs har sedan drygt två år tillbaka varit ett par.

Nu meddelar de att familjen har utökats med två tillskott.

Våren 2022 kom nyheten ut om att barnrättskämpen Melinda Jacobs, 40, och artisten Martin ”E-Type” Erikson, 58, funnit i kärleken hos varandra.

Sedan dess har det hänt mycket i parets liv. Bland annat har de välkomnat en dotter till världen – vilket också är Martins första egna barn.

Under förra året så har de även hållit på att renovera en stor villa i Vadstena, där de nu bor tillsammans hela familjen.

Den 16 september förra året så ägde bröllopet mellan Martin och Melinda rum i Vadstena kyrka – och bland bröllopsgästerna fanns mängder av kända ansikten. Statsminister Ulf Kristersson, Ernst Billgren, Carola Häggkvist, Per Andersson och Sarah Dawn Finer var några utav de många kändisar var bjudna.

Familjen växer

Melinda Jacobs är en person som verkligen brinner för alla barns bästa. Hon är sedan långt tillbaka familjehemsmamma och har tagit hand om många barn.

När paret nyligen gästade Nyhetsmorgon så avslöjade de att familjen har utökats med två barn som de tar hand om. Det innebär att familjen nu består av åtta barn samt E-Type och Melinda.

– Det har gått fort, samtidigt är vi någonstans mitt i livet så ska man hinna är det bara att gasa, säger Melinda i Nyhetsmorgon.

Turnélivet

Varje helg hela sommaren så är E-Type uppbokad med spelningar. Det är därmed inte helt enkelt att få tid med familjen, men de löser det tillsammans.

På festivalerna, som är på dagtid, följer familjen med. Men någon egentid måste Melinda Och E-Type vara noga att planera in om de ska få tid till det.

– Där har vi lite att jobba på i planeringen, att sticka iväg lite själv, får man väl erkänna. Festivalspelningarna funkar bra med familjen eftersom det är mer dagtid, säger E-Type.

Vi önskar er en riktigt fin sommar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev