GRATTIS: Molly Sandén fyller 32 år – så får hon mammalivet att fungera när hon är på turné

Molly Sandén har redan haft en lång karriär – men hon fyller faktiskt bara 32 år i dag.

Nu i sommar sticker hon iväg på en lång turné, samtidigt som hennes ettåriga barn är kvar hemma.

– Det finns för- och nackdelar med allting, säger hon till Aftonbladet.

2006 vann Molly Sandén den svenska uttagningen till ”Junior Eurovision Song Contest”. Hon kom på plats tre ute i Europa med sin låt ”Det finaste någon kan få”.

14-åringen kom redan då att bli ett känt ansikte runtom i Sverige och samma år fick hon uppträda på Skansen vid tolvslaget på nyårsafton.

Trots att hon i dag bara fyller 32 år har hon redan varit med så himla länge. Nu för tiden är Molly Sandén en av våra största stjärnor.

Ger sig ut på vägarna

Den 31 maj släppte hon sin nya singel ”Slutet av sommarn”. Framöver blir det även albumsläpp och sommarturné i Sverige och Norge, start den 28 juni.

– Jag har ju turnerat i stort sett hela mitt liv, det har känts lite konstigt nu att jag inte har gjort det. Det är något som är så speciellt med det där, alla känslor man har gått och burit på som äntligen får komma ut, säger hon till Aftonbladet.

Ja, eftersom Molly blev mamma för första gången för ett år sedan har det inte blivit något turnerande sedan dess. Hon har faktiskt tagit en paus från musiken sedan sonen föddes.

Det är först nu hon känner sig redo att ge sig ut på vägarna igen och sjunga sina låtar.

– När jag väl går upp på scenen känner jag att det är där jag mår som allra bäst. Det kan vara kaos och kris runt omkring men där blir jag lugn. Det är som en känslo-berg-och dalbana som jag älskar att vara på, säger hon.

”Såklart ett bollande”

Hur funkar det då att ha en ettåring hemma och samtidigt ge sig ut på en stor turné med 20 stopp?

Enligt Molly är det inga problem att bolla mammalivet och turnélivet samtidigt. Hon går dock inte in på detaljer kring hur hon och sambon David Larson – musiker och skådespelare – löser det.

– Det är såklart ett bollande med att ha en ettåring. Men så är det ju för alla, även om man har ett ”9-5”-jobb. Det finns för- och nackdelar med allting, säger hon.

Stort grattis på din 32-årsdag Molly. Hoppas du blir ordentligt firad med tårta, presenter och bubbel var du nu än är.

Lycka till också med din sommarturné.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev