Foto: TV4

Helena Bergström bryter ihop – mitt framför Marie Göranzon

Helena Bergström var en av alla de som gästade TV4:s Vilket liv! då skådespelerskan Marie Göranzon hyllades för sin långa karriär.

Men det blev ett minst sagt känslosamt möte mellan de två.

På söndagen så sänds det sista avsnittet för säsongen av TV4:s ”Vilket liv!” – programmet där svenska kända profiler hyllas för sina karriärer på Oscarsteatern i Stockholm, under ledning av programledaren Renée Nyberg.

I säsongsavslutningen så får vi se när den legendariska skådespelerskan Marie Göranzon får hela sin karriär presenterad. Flera kända kollegor och även Maries familj gjorde sällskap i soffan och delade med sig av minnen och varma ord om stjärnan.

En av de som gästade programmet var skådespelerskan Helena Bergström, som är en kär vän till Marie Göranzon. Helena delar dock med sig av den gången då de skulle sätta upp pjäsen ”Ett dockhem 2”, vilket var en läskig upplevelse för Helena som till en början var lite rädd för Marie. Dessutom så hade Helena det tufft privat under tidpunkten.

Helena Bergströms känslosamma ord

Helena Bergström blir rörd till tårar när hon berättar om den tuffa tiden och hur mycket Marie betydde för henne där och då.

– Du betyder så mycket Marie. Det mötet med den här kvinnan… Jag hade haft en enormt jobbig tid med en bästa vän som gått bort. Och jag kände att: ”nej, jag kan inte spela teater igen och gå i det här huset”. Men så skulle vi börja repetera och så hör jag att Marie Göranzon gillar kardemummabullar, säger Helena Bergström i programmet.

Kardemummabullarna var ett sätt för Helena att skapa en god relation till Marie Göranzon, och det verkar som att det gick hem. Helena Bergström lyckades med hjälp av Marie att ta sig igenom den svåra tiden som hon genomled där och då.

– Mitt under den här repetitionen så hörde jag någon som skrattade. Och sen insåg jag att det var jag. Jag får skratta igen, och det var tack vare den här kvinnan, säger Helena Bergström och vänder sig mot Marie.

Tack för ett fint program!

LÄS MER:
* Så är Helena Bergströms relation till Marie Göranzon i dag – efter känslosamma avskedet i TV4

* Därför vägrar Colin Nutley ha en begravning när han dör – önskan för familjen: ”Jag hatar…”

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev