Johan Rabaeus kärlekssaga med Camilla Thulin – så träffades makarna

Johan Rabaeus och Camilla Thulin gifte sig nyligen efter 30 som par. De lever dock ett lite annorlunda liv än många andra gifta par.

Johan och Camilla har nämligen valt att inte skaffa några barn.

Det menar Johan kan vara nyckeln till deras framgångsrika förhållande.

Johan Rabaeus blev känd för många när han spelade rollen som den elaka styvpappan i filmatiseringen av Jan Guillous roman ”Ondskan”, 2003. Filmen skildrar livet på internatskolan Lundsbergs, dit Johan själv blev skickad som 14-åring.

Utöver det har han även medverkat i filmer som ”Sällskapsresan 3”, ”Heartbreak Hotel” och ”Angel”.

Johan är en diplomatson och upptäckte inte teaterscenen förrän han hade studerat på Handelshögskolan och arbetat på både SVD och UD.

Han kom till Dramaten 1984 och har sedan dess varit fast anställ där.

Johan Rabeus kärleksresa med Camilla Thulin

När Johan var 46 år gammal träffade han sin livs kärlek, den 14 år yngre modedesignern Camilla Thulin. De blev sammanförda av Rickard Wolff under premiären av Baby Jane av ”Darling Desperados” på stadsteatern 1993, enligt Nyheter24.

Det sa klick när deras blicka möttes och de bestämde sig för att bli ett par. Och de har nu funnits vid varandras sida i över 30 år.

– Hon är underbar på alla sätt och vis och den klokaste person jag vet. Camilla är också en seglardrottning och en jävel på knopar. Haha! Det finns dessutom ingen person som känner mig så bra som Camilla. Har man varit tillsammans i 30 år växer man ihop, har Johan berättat för Aftonbladet.

Något äktenskap blev det dock inte förrän så sent som i maj 2024, då de bestämde sig för att äntligen säga ja till varandra framför altaret. Enligt Johan fanns det ingen särskild anledning till att de väntade så länge.

– Nej, men det är inte av någon speciell anledning. Men vi får väl se om det händer innan jag dör, sa han till tidningen 2022.

Men det hände och Johan och Camilla är numera äkta makar efter att ha gift sig i hemlighet, det bekräftade Thulin för Svensk Damtidning.

– Det stämmer, vi har gift oss i lönndom, sa hon till tidningen.

Johan Rabaeus och Camilla Thulins kärleksknep

Att de har hållit ihop i så många år har flera förklaringar. De har varit med om många upp- och nedgångar ihop genom åren och förhållandet har inte alltid varit självklart.

Men en sak som Johan poängterar som nyckeln, är att de valt att inte skaffa barn.

– Att vi har valt att inte ha barn har säkert spelat in. En del som har barn lever liksom avskärmade och gör kanske inte så mycket saker ihop som hel familj eller som par, utan bara saker på varsitt håll med barnen, berättade Johan för Expressen.

Varken Johan eller Camilla har egna barn sedan tidigare och Camilla har tidigare pratat om att hon aldrig har varit intresserad av barn heller.

– Jag är tyvärr inte så intresserad av barn och kommer inte bli det heller. Det är jättekul för de som har barn, jag beundrar dem jättemycket. Men jag har valt att satsa på karriären istället och vara fri. Jag har flera väninnor och hardcore-tanter i min ålder som också har valt bort barn, sa Camilla till Aftonbladet.

Idag varvar Johan och Camilla livet i Stockholm med en villa i soliga Turkiet. Och de båda verkar stortrivas med sitt stillsamma liv utan barn.

Ni är så fina, Johan och Camilla.

Vi önskar er all lycka!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev