Laila Bagge talar ut om uppbrottet från Korosh – i dag är de fortfarande vänner: ”Vi fick…”

I slutet av april meddelade Laila Bagge att hon och 18 år yngre sambon Korosh Kananian hade gjort slut efter nio år ihop.

Nu talar hon ut om hur deras relation ser ut nu.

– Tar det slut på ett sätt så att båda kan vara vänner så är det inga problem, säger hon till Expressen.

Det slog gnistor om Laila Bagge, 51, och Korosh Kananian, 33, när de träffades för första gången under en utekväll på lyxrestaurangen Riche i Stockholm.

Det var 2015. Spola fram bandet till april 2024. Då hade Laila och Korosh varit ett lyckligt par i nio år och han hade flyttat in hos henne.

Plötsligt skrev Laila på Instagram att de valt att separera.

Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft 9 underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner”, skrev hon.

Korosh fick flytta ut

Laila bor kvar i huset på Lidingö med sin son Kit medan Korosh fick ta sitt pick och pack och hitta en ny bostad.

Han står numera skriven i en lägenhet i Kista, norr om Stockholm.

Paret var aldrig gifta, vilket givetvis förenklar separationen. Laila har varit gift två gånger tidigare och var aldrig sugen på att göra det igen.

– Efter att ha varit gift två gånger, ska jag stå en tredje gång och lova och svära tills döden skiljer oss åt? Det känns inte trovärdigt. Det känns bara så, åh vad speciell jag känner mig att du vill gifta dig med mig också, har Laila sagt till Hänt.

Lailas nya ord om uppbrottet

Nu har den före detta ”Idol”-jurymedlemmen pratat med Expressen om uppbrottet – och hur det går mellan henne och Korosh – lite mer än två månader efter att det blev officiellt.

– Jag och Korosh har brutit. Och vi är vänner. Det är inte mer än så. Vi fick nio fantastiska år tillsammans och vi är fortfarande vänner, säger hon till kvällstidningen.

– I bland blir det så. Jag och Anders (Bagge, reds anm.) bröt också för tjugofem år sedan och vi är också vänner, fortsätter hon.

Reportern säger att det är en bedrift att klara av att hålla sams med ett ex – att dessutom se sig som vänner är nog ännu ovanligare.

– Det där med att vara kompis med ett ex. Jag tror att det i mina fall handlar mest om hur det tog slut. Tar det slut på ett sätt så att båda kan vara vänner så är det inga problem, säger hon.

Skönt för er båda att ni är vänner efter separationen. Det är absolut inte alla som klarar det.

Lycka till framöver till er båda. Hoppas ni hittar kärleken på annat håll.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev