Foto: Jonas Ekströmer/TT, TV4

Lasse Kronérs fick ett sent avhopp i ”Lasse på Slottet” – lyckades boka hemlig gäst i sista sekund

Lasse Kronérs allsång på Tjolöholms slott är i full gång under sommaren och har varit en succé för de lyckliga som har haft möjligheten att åka dit.

Men inför den näst sista allsången fick Lasse Kronér ett bakslag – som tur är lyckades den rutinerade allsångsledaren hitta en lösning.

Ja. Jag lyckades”, skriver Lasse Kronér på Facebook.

Under sommaren har ”Lasse på Slottet” haft premiär. Det är Lasse Kronér som i sex veckor underhåller publik med allsång och spännande gäster.

Men det är tyvärr inte alla som får njuta av underhållningen, allsången är nämligen inte tv-sänd och visas inte heller på sociala medier. Det är bara de som lyckas ta sig ut till Tjolöholms slott, utanför Göteborg, som kan se Lasse briljera i år.

Det är ett beslut som Kronér själv har tagit då han känner att han vill bygga upp sin nya allsång innan det alla får ta del av den.

– Jag har redan nu tackat nej till två stycken som skulle vilja sända detta. Då pratar jag inte stora SVT eller något sånt där. Men det är mediahus som skulle vilja sända det, berättade Kronér för Nöjeslivet inför premiären och fortsatte:

– Jag tackar nej till det, för jag skulle vilja bygga detta först och se vad det blir av det. Kan ju hända att det här blir jättestort, eller jättelitet. Men jag skulle bara vilja göra detta.

Lasse Kronérs bakslag

Men inför den näst sista kvällen på Tjolöholms slott fick dock Lasse Kronér ett jobbigt bakslag. En av gästerna tvingades avboka i sista sekund på grund av sjukdom.

Vem artisten var kan vi inte veta då det handlade om en av Lasses ”hemliga gäster”, men det tvingade Doobidoo-profilen att agera snabbt och hitta en lösning.

I morse fick en av mina hemliga gäster för aftonen förhinder på grund av sjukdom. Det startade en arbetsam morgon med att försöka hitta någon eller några andra att överraska er med i kväll.”, skrev Lasse på Facebook.

Lasse Kronérs succé

Som tur är kunde Lasse agera snabbt och lyckades vända bortfallet till något positivt. På kort tid lyckades han nämligen boka en ny hemlig gäst!

JAAAAAA, Jag lyckades.”, jublade Lasse och fortsatte:

Vi ses ikväll på ett ljuvligt Tjolöholms slott, temat är Covers och mina gäster är Peter Johansson & La Gayla Frasier… och … och

Vem den nya hemliga artisten är berättar inte Lasse, och eftersom det inte heller går att följa någonstans är det fortfarande oklart vem som han lyckades boka.

Men om man får gissa var det troligen en spännande artist!

Välkomna till den näst sista föreställningen för i år.”, avslutade Lasse Kronér.

Du är så himla bra Lasse, jag önskar att vi kunde följa din allsång på Tjolöholms slott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev