Marcus Noterius nya kärlek Titti bryter tystnaden – möttes av en slump: ”Ämnade för varandra”

TV4-profilen Marcus Noterius har träffats av Amors pilar.

Nu träder nya kärleken Titti fram och berättar om parets första möte.

– Vi är ämnade för varandra. Ser fram emot alla minnen som vi ska skapa tillsammans, säger hon till Nyheter24.

Han beskrivs som TV4:s, kanske hela Sveriges, mest våghalsige reporter. Marcus Noterius, 48, är en riktig tittarfavorit – folk älskar att se honom testa nya saker i ”Nyhetsmorgon”.

Läs mer: Marcus Noterius bild med dottern Crisanna får hakor att falla till marken – detaljen får alla att jubla: ”Otroligt”

Hans norrländska dialekt och hans nyfikenhet och iver gör honom till en av de mer karismatiska personerna som syns på tv i dag.

Marcus Noterius
Marcus Noterius testar olika yrken och hobbys i ”Nyhetsmorgon”. Foto: TV4

Vill inte leda ”Nyhetsmorgon”

Trots att han är välkänd för sina inslag i ”Nyhetsmorgon” har han aldrig velat leda programmet själv, trots att han fått frågan flera gånger.

– Det har väl lite grann att göra med mina barn. Jag har velat vara nära dem under deras uppväxt här i Östersund, har han sagt till Expressen.

Under några år, när han arbetade på TV4 Nyheterna, pendlade han. Men han tyckte det blev för jobbigt med avståndet. Han trivs nu i stället med sin roll som flygande reporter och stannar mer än gärna hemma i Östersund, trots att barnen Cain och Crisanna numera är 20 och 19 år gamla.

– Jag tycker om den här rollen jag har. Det är kul att vara här uppe och få göra de här ”Nyhetsmorgon”-grejerna på torsdagar. Att planera det, säger han.

Vad är då det bästa med hans jobb?

– Att träffa alla människor. Alla typer av människor. Och sen få testa på de här grejerna. Jag kanske inte hade fått göra det annars. Och så tycker jag om att utmana mig själv också, svarar han.

Nya kärleken bryter tystnaden

Marcus Noterius har alltid varit tydlig med att barnen är hans största fokus i livet. Därför har det egna kärlekslivet kommit lite på efterkälken.

– Barnen har alltid varit mitt allt och är mitt allt, jag känner själv att jag lagt all tid jag kunnat på dem: vi har rest jättemycket ihop, jag har varit tränare för min sons fotbollslag och följt med min dotter på ridning, har Noterius tidigare sagt till Svensk Damtidning.

I samma intervju berättade han också om sin relation till barnens mamma.

Marcus Noterius och Titti Söderholm
Marcus Noterius med nya kärleken Titti Söderholm. Foto: Instagram

– Vi bröt upp för 12 år sedan. Men vi är väldigt bra vänner, så det har inte varit några konstigheter.

Nu har han däremot stött på kärleken igen. På midsommarafton publicerade han en bild på Instagram där han poserade med nya flickvännen Titti Söderholm.

Glad midsommar önskar vi alla från Ulvön utanför Ö-vik. Ta hand om er och ha skoj och dansa mycket”, skrev han då.

Nu berättar Titti mer om hur den första tiden med TV4-profilen har varit – och om hur de träffades egentligen.

– Jag är väldigt kär i Marcus, tycker han är en helt fantastisk person.Vi träffades av en slump, vilket jag är otroligt tacksam för, ja att våra vägar korsades. Vi är ämnade för varandra. Ser fram emot alla minnen som vi ska skapa tillsammans, säger hon till Nyheter24.

Vad härligt att ni två träffats och fattat tycke för varandra. Stort lycka till i framtiden.

Vi älskar att se dig i rutan, Marcus. Det är alltid kul och spännande när du gör dina TV4-inslag.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev