Pernilla Wahlgren visar upp sig osminkad – hyllas av följarna

Pernilla Wahlgren är ett välbekant ansikte i tv-rutan, vare sig det handlar om ”Allsång på Skansen” eller ”Masked Singer”. Men nu visar hon upp en annan sida av sig själv – sitt mest naturliga jag, vilket har fått följarna att strö komplimanger över henne.

Du är lika fin osminkad!”, kommenterar en person.

Det har varit intensiva veckor för Pernilla Wahlgren. Efter att ha avslutat sin andra säsong som allsångsledare, skiftade fokus snabbt till hennes bröllop med Christian Bauer i Marbella.

Det blev en sagolik fest med över 130 gäster när paret sa ”ja” till varandra för andra gången och nu njuter de av en romantisk bröllopsresa på Maldiverna.

LÄS MER;
* Pernilla Wahlgren ska bli farmor igen

Pernilla hyllas efter bilden

Trots att hon är på bröllopsresa, verkar Pernilla aldrig riktigt stänga av jobbet. Hon har till och med spelat in en underhållande reklamvideo för sin parfym från märket L’ Aquila.

Men det är inte parfymen som väcker mest uppmärksamhet – utan Pernillas naturliga och osminkade look.

LÄS MER:
* Christian Bauer hyllas – efter bilderna på mamma Ulla, 86

I videon, klädd i vitt, solkysst och nyduschad, tar hon emot parfymen och skämtar om att gifta sig med den. Reaktionerna från följarna lät inte vänta på sig.

Du är lika fin utan smink”, kommenterar en person.

Vackraste du både in och utsidan”, tillägger en annan.

Du blir ju bara snyggare med åren. Du härliga tjej. Så enkel bjuder på dig själv i allt du gör. Sveriges skönaste familj”, skriver en en tredje och en fjärde tar vid:

Naturligt vacker du är

Pernilla har också delat fler bilder från bröllopsresan, där hon och Christian njuter av massage, lyxiga båtturer och romantiska middagar.

Du är så himla fantastisk, Pernilla!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev