Foto: Kanal 5

Pernilla Wahlgrens bråk om lyxvillan med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren sätter ner foten.
Beskedet från stjärnan är glasklart i ”Wahlgrens värld”.

Inte ett öga var torrt i Lidingö kyrka då pappa Hans Wahlgren förde Pernilla Wahlgren till altaret när hon bytte ringar med sin make Christian Bauer.

Det magiska – och hemliga – vinterbröllopet sändes i säsongsfinalen av Kanal 5:s ”Wahlgrens värld” tidigare i år, och där fick tittarna se hur Hans varsamt lämnade Pernillas hand till Christians.

– Nu är vi gifta. Jag är fru Wahlgren Bauer! Det var helt magiskt. Vad mysigt att gifta sig på vintern! Vad vackert! Och det är inte en fotograf, inte en press, inte en nyfiken människa är där. Vi har lyckats hålla det här bröllopet helt hemligt, sade Pernilla Wahlgren i programmet efteråt.

För Nöjeslivet har Wahlgren berättat om hur livet förändrats som nygift.

– Det är väldigt bra. Jag tycker det känns väldigt vuxet och skönt att säga ”min man”. Jag hade alltid så svårt att säga ”min pojkvän” och ”min kille”. Det kändes töntigt. ”Min fästman” lät så… Nej, jag gillar att säga ”min man”, har Wahlgren tidigare sagt till Nöjeslivet.

Under sommaren har hon programlett ”Allsång på Skansen” i SVT och efter allsångssommaren väntade en stor bröllopsfest med familj och vänner – för det andra bröllopet mellan Pernilla och Christian.

– Ja det är sant, vi ska gifta oss. Vi har inte gått ut med det än riktigt om när och var, det får man följa “Wahlgrens värld” om man vill veta när det blir, sade Pernilla inför allsångssäsongen, till Nöjeslivet.

Pernillas ärliga ord om priset på husbygget

På torsdagkvällen har just den nyinspelade säsongen av “Wahlgrens värld” premiär i Kanal 5, och då får tittarna följa Pernilla och Christian i en diskussion om parets gemensamma hus på Lidingö i Stockholm. Wahlgren berättar att priset för bygget har stuckit iväg.

– Hela mitt hus och hela bygget har ju kostat mer än vad jag hade tänkt mig. Och nu ska det göras tomt och den håller på att kosta mycket mer än vad jag har tänkt mig. Så nu drar jag i handbromsen, säger hon i ”Wahlgrens värld”.

Enligt Pernilla har även Christian fattat en del beslut gällande villan.

– Han kanske tycker att han har gjort det för att jag aldrig svarar eller återkopplar eller för att han gör det för tomtens bästa. Men nu vill jag inte ha mer utgifter, säger Wahlgren i programmet.

Bauer försöker lugna Wahlgren.

– Ja vi är två som bor där och det är två som tar beslut om det men eftersom att det är mina pengar så vill jag också veta vad jag betalar för och varför, säger hon.

”Wahlgrens värld” sänds på torsdagen den 5 september klockan 20.00 i Kanal 5 och på Max.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev