Pernilla Wahlgrens stora oro för maken Christian Bauer under allsången – vill inte att han syns för mycket: ”Mardröm”

Pernilla Wahlgren har en rädsla när det kommer till maken Christian Bauer.

Han är såklart välkommen att hälsa på henne på ”Allsång på Skansen”. Men han får inte dyka upp för ofta.

– Han får fortfarande inte bli som Dr Phil’s fru och synas. Det är min mardröm. Eller som ”Soldoktorn” hos Lotta, säger hon till Expressen.

Under tisdagskvällen rivstartade den nya säsongen av ”Allsång på Skansen”. Precis som i fjol var det Pernilla Wahlgren, 56, som hälsade alla välkomna till Sollidenscenen på Djurgården i Stockholm.

Premiäravsnittet innehöll gäster som Molly HammarAlbin Lee Meldau, ”Melodifestivalen”-vinnarna Marcus & Martinus och rapstjärnan ADAAM. Dessutom var duon Tina Ahlin och Malena Ernman där tillsammans med Orsa Spelmän.

Läs mer: Därför hyllas Hans Wahlgren i premiären av Allsång på Skansen – dottern Pernillas beslut med SVT: ”Viktigt”

En diger gästlista kan tyckas!

Pernilla Wahlgren
”Allsång på Skansen” är tillbaka igen! Foto: SVT

Det fanns däremot en artist som inte var med under första avsnittet – och som heller inte fanns med bland namnen när SVT presenterade sin sommaruppställning i ”Allsång på Skansen” – som Pernilla egentligen gärna hade haft med.

Benjamin kunde inte komma

Det handlar naturligtvis om hennes son Benjamin Ingrosso. Han är högaktuell med en egen Sverige-turné i sommar och han har dessutom släppt en hel del ny musik på sistone.

I fjol stod han tillsammans med sin mamma på Sollidenscenen och framförde sin låt ”Allt det vackra”. Det blev en av sommarens stora höjdpunkter i programmet.

– Jag får vara med och ha önskemål, absolut. Sen kanske inte allting … Jag hade hoppats att Benjamin skulle vara med, sa hon nyligen i en intervju med Nöjeslivet.

– Men han fick inte ihop sitt schema. Det var inte bara jag som hoppades det, kan jag säga, fortsatte hon.

Kanske får publiken ändå se honom på något sätt. I fjol dök han upp oannonserad till sin mammas stora lycka. Kanske får vi se något liknande i år?

– Ja men man vet ju inte, han gjorde ju faktiskt det förra året, då kom han och överraskade.

Förbudet mot maken Christian

Däremot var det många andra familjemedlemmar som var på plats på Skansen under premiärkvällen.

De var även prydligt uppradade av SVT-produktionen på bänkrader nära scenen så att de skulle synas i sändningen. Bland annat skymtades dottern Bianca Ingrosso med sina vänner, mamman Christina Schollin med vänninor och maken Christian Bauer.

Christian Bauer på Skansen
Christian Bauer på Skansen. Foto: SVT

Dessutom hade Pernilla tagit dit flera av sina närmaste vänner.

Hon hade pratat med Expressen redan innan sändningen vilka som skulle komma.

– De som kan, vill och är lediga. Christian kommer vara här. Bianca ville komma. Oliver, min äldsta son ville också komma. Det är typ det som gör mig mest glad. För han kommer verkligen inte ofta, säger hon till kvällstidningen.

Förra säsongen gav hon dåvarande fästmannen, numera maken, Christian ett förbud som innebar att han absolut inte fick dyka upp i publiken varje tisdag.

Även denna sommar förväntas han få restriktioner från sin fru. Han är helt enkelt inte välkommen att gästa ”Allsång på Skansen” så pass ofta som han kanske hade velat.

– Nej, han får fortfarande inte bli som Dr Phil’s fru och synas. Det är min mardröm. Eller som ”Soldoktorn” hos Lotta. Men det är klart att han får komma när han vill, men han behöver väl inte sitta där varje vecka, säger Pernilla.

Tack för en underbar premiär av ”Allsång på Skansen” alla inblandade – men mest tack till dig Pernilla.

Du är en strålande och lysande stjärna! Perfekt för att leda ett sånt här program.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev