Foto: Instagram/Instagram

Sigrid Bernson och Robin Bengtssons stora glädje på sonens 2-årsdag

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson firade nyligen sin son Viggos 2-årsdag. Då delade paret med sig av sin stora glädje på Instagram där många följare bestämde sig för att gratulera lillkillen.

Att få välkomna sonen Viggo till världen var en stor lycka för Sigrid och Robin, men resan dit var inte helt enkel. Efter en 36 timmar lång förlossning avslutades den med ett akut kejsarsnitt. Sigrid har tidigare delat med sig av upplevelsen och skrev:

”Jag ville föda vaginalt och vi gjorde allt för att det skulle bli så. Vi provade cytotek-tabletter, ballong-dilatation och oxytocin-dropp men jag hade problem med att ’öppna’ mig och när vi väl provade oxytocin-dropp och testade att höja det så sa Viggos hjärtrytm ifrån.”

Trots utmaningarna slutade allt väl, och både Sigrid och Robin var överlyckliga över att äntligen få träffa sin son. Viggo har också fått en stolt storebror i Wille, Robins son från en tidigare relation, som var lycklig över att få en lillebror.

– Han är jättestolt och väldigt omhändertagande. Han har många småkusiner så han har en förståelse för hur man tar han om småbarn sedan innan, och han vill ju gärna bära och hjälpa till och mata och så. Han kan säga: ”Kan inte Viggo sova med mig i min säng?”… Wille har ju önskat sig en lillebrorsa i julklapp i två år. Han har sex tjejkusiner, så för honom var det ju väldigt kul att det blev en lillebrorsa, för han har verkligen velat ha en lilleBROR, en liten ”dude”, har Sigrid sagt till Mama.

Läs mer: Sigrid Bernsons stora oro i relationen med Robin – rädd att bli lämnad under hälsokampen: ”Han var väldigt…”

Fina firandet för sonen på 2-årsdagen

När Viggo nu fyllt 2 år firade familjen stort med mat, ballonger, kalas och sång – ett kärleksfullt firande för deras lilla pojke.

”Tänk att du redan är 2 år Viggo! Du är vår älskade lilla buskille, så glad och nyfiken på livet. Att se dig växa och lära dig nya saker varje dag är världens vackraste resa att få vara med på. Vi älskar dig så!” skriver paret till inlägget på Instagram.

I kommentarsfältet vällde det in gratulationer på den stora dagen.

”Vilket härligt kalas, Grattis till Viggo”

”Hipp Hipp Hurra Hurra För Viggo Idag”

”Grattis till er fine kille Viggo på hans födelsedag!”

Stort grattis, Viggo! Vi hoppas ni fick en underbar dag och ett fint firande tillsammans!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev