Foto: TV4 & Instagram @petterkjellen

Snordyra detaljen på Karl Fredriks bröllop – fina gesten efter vigseln med maken Petter

Deras kärlek blomstrar – nu har Karl Fredrik och Petter sagt ja till varandra.
I helgen firade det tv-kända paret sitt bröllop i dagarna tre i Frankrike.
Samtidigt berättar Karl Fredrik om hur mycket pengar de la på blomsterarrangemanget, skriver Expressen.

Kommande helg gifter sig Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén, båda kända från TV4:s ”Karl Fredrik på Österlen”. Paret som tillsammans driver gården Eklaholm på Österlen, förlovade sig under strålande solsken en vacker vårdag på Gotland i april 2021. De har varit tillsammans sedan 2014 och planerar nu ett storslaget bröllop.

– Vi tänker oss att på fredag eftermiddag-kväll så blir det mingel med alla gästerna, där det blir charkuterier, ostar och lite härlig mingelmat och gott dricka i glasen. Det blir vackert, mysigt och avslappnat, har Karl Fredrik tidigare berättat för Nöjeslivet.

Han berättade då att planen var ett tredagarsbröllop, och hade massor av planer.

– Bröllopet blir sedan på lördagen och då är det först vigsel och sen fest. Det blir musik och dans till månljus och stjärnornas sken. Med stora olivträd och citronträd omkring som doftar ljuvligt. Sen avslutas det hela på söndagen med en härlig brunch med vinåkerskänsla, med foodtrucks, pizzaslices och dukat långbord.

Vigdes vid slott i fransk by

I helgen var det så äntligen dags. Paret vigdes under en sagolik slottsceremoni i den franska byn Chinon i de centralare delarna av landet.

Karl Fredrik hade beställt snittblommor till ett värde av över 200 000 kronor, berättar han för Expressen.

– Men kostnaden är en sak. Jag vill prata om blommornas känsla. Det blir fyrtio olika sorters rosor som går ton i ton i aprikos, champagne, vanilj och även några med lite mer brända toner. Jag har valt de bästa och finaste blommorna som jag älskar och där litar Petter på mig till hundra procent, säger han till tidningen.

Dessutom hade paret sedan innan en plan med vad som skulle hända med alla blommorna – efter att bröllopet ägt rum.

– Vi har bestämt oss för att ge alla blommor till invånarna i byn efter bröllopet. Lite som ett tack för att vi fick låna deras by för för vår stora dag, säger Karl Fredrik till Expressen.

Byter namn – det heter Karl Fredrik nu

Nu kommer paret också att byta namn!

– Jag kommer ändra Gustafsson till min mormors flicknamn som är Bergfeldt. Sedan kommer jag lägga till Petters efternamn med apostrof över andra e:et, säger Karl Fredrik, och berättar att Petter kommer att lägga till Bergfeldt till sitt tidigare efternamn, Kjellén.

Stort grattis säger vi till er! Hurra för kärleken!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev