Foto: Mickan Mörk / TT, Jessica Gow/TT

STORT GRATTIS: Benjamin Ingrosso fyller 27 år

Benjamin Ingrosso är en sann underhållare och på senare år har han skördat stora framgångar. Nu har det blivit dags för artisten att fira sin 27-årsdag, och det verkar utan tvekan som att vi kommer få se storslagna saker från honom även framöver.

Redan som liten stod Benjamin Ingrosso och briljerade på scenen. Därefter har det hunnit hända otroligt mycket och idag är han en av våra mest hyllade och uppskattade artister.

Han har vunnit Melodifestivalen, haft sitt egna matlagningsprogram, ställt upp i ”Så mycket bättre”, skrivit hits, turnerat och kammat hem fina priser för sina prestationer.

I en intervju med Café berättade han i våras att han är väldigt glad över faktumet att han fått växa upp med många olika typer av inspiration vad gäller allt ifrån musik till stil.

”Allting finns i mig. Jag växte upp på Norra Lagnö med Ted Gärdestad och visor. Jag växte upp i Spanien med Tony Braxton och George Michael. Jag växte upp med house. Jag bryr mig inte om det är spretigt. Samma sak med kläder. Jag vill ha både kostym och glitterväst. Jag vill göra en show där jag åker upp med eld ur scenen och vara popentertainern med solglasögon och tajta trikåer, för att sedan gå ner och göra en funky danslåt, för att sedan sätta mig med ett äpple på scenkanten och prata med fansen och bara vara Benjamin, för att sedan sitta på trappan och sjunga Det stora röda huset, för att sedan avsluta med en stor Beyoncéfinal. En sådan artist skulle jag själv vilja se,” berättade han då.

Härliga tankarna om framtiden

Nu har det blivit dags för Benjamin att fira sin 27-årsdag. Och trots sin unga ålder så har han redan bjudit på storslagna shower. Under sommaren har han varit på en hyllad turné och nya albumet ”Pink velvet theatre” släpps den 25 oktober.

Och att han vill fortsätta i samma bana även i framtiden råder det inga som helst tvivel om.

”Ända sedan jag var liten har min största dröm varit att bli en entertainer, och en entertainer kan underhålla, spela gitarr, spela piano, dansa, sjunga – som de där gamla artisterna. Jag vill inte bara vara i ett fack. Jag vill ge folk en fucking show! Det är så jag ser mitt liv. Hela mitt liv är musikal. Jag vill vakna till Piero Piccioni i Sonossystemet på morgonen, springa ut i kallingar, brygga kaffe och blicka ut över min Disneyvärld. Man kan lura sig själv att leva så. Jag är en 26-årig kille som är ung och kåt på livet. Jag vill inte sitta i framtiden och känna ’Fan, om jag bara hade jobbat lite hårdare.’ Vad har jag att förlora? Skiter det sig kan jag alltid börja laga mat på brorsans krog,” säger han i intervjun med Café.

Stort grattis på födelsedagen, Benjamin! Vi hoppas du får en fantastisk dag!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev