STORT GRATTIS: Casper Janebrink har gift sig med Therese – nya bilderna från hemliga vigseln

Casper Janebrink har nu gift sig med sin stora kärlek Therese Andersson – under hemliga omständigheter.

Nu avslöjar de detaljerna kring bröllopslyckan.

Casper Janebrink, 54, och Therese Andersson, 35, sade under lördagen den 31 augusti ”ja” till varandra. Men fram till att bröllopet ägde rum så hade de lyckats hålla planerna hemliga.

Det var i november 2023 som Casper friade till Therese under en lyxig utekväll i Göteborg. Och faktum är att de lyckats hålla förlovningen hemlig under hela tiden.

– Vi har inte velat blaska på överallt med vad vi gör privat liksom, vi har tankar också om att vara lite schysst mot andra människor. Men samtidigt kände vi att det var helt rätt att gifta sig nu. Vi har Hugo och en ny liten familj tillsammans med mina stora barn såklart, säger Casper till Hänt.

Bröllopet ägde rum på lördagseftermiddagen på Nääs Fabriker i närheten av Nääs slott och är beläget mellan Floda och Alingsås. Omkring 65 gäster var bjudna, däribland medlemmarna från Arvingarna med deras respektive samt Caspers barn. Kollegor som Agneta Sjödin och Lotta Engberg var dock inte inbjudna.

– Nej, där drog vi en gräns. Det är lätt att det skenar iväg då, säger Casper till Hänt.

Innan bröllopet ägde rum så lyckades brudparet hålla sig lugna.

– Jag är ganska cool hittills i alla fall, men man vet ju om att bröllop är en väldigt känslomässig tillställning, framför allt sitt eget. Så det är väl lite där jag är, hur kommer man reagera på folks tal? Och när man ser Casper i sin fina smoking, det är mest det jag tänker på. Annars känns det som att vi har allt under kontroll, säger Therese till Hänt.

Beslutet med namnet

Vilket efternamn som de båda ska ta är inte spikat ännu. Det lutar antingen att Therese byter namn till Janebrink eller att hon behåller Andersson.

– Jag har promotat det här med att han ska heta Casper Andersson, men han har inte riktigt köpt det än. Så vi får se, jag har inte riktigt landat i detta. Han kör ganska starkt på att man ska ha samma efternamn när man är en familj, säger Therese och fortsätter:

– Så det kan komma att bli så, men vi är inte klara riktigt än.

Stort grattis till er bröllopslycka Casper och Therese!