Foto: Pontus Höök/TT & Jessica Gow/TT

Chris O’Neills förändring i utseendet – nya bilderna visar: ”Mycket målmedveten”

Chris O’Neill är målmedveten.
Förändringen ska ge resultat.
– Han går på gym varje dag, promenerar mycket och har också lagt om kosten en hel del, säger en vän till prinsessparet, till sajten Allt om kungligt.

Sedan prinsessan Madeleine äktade sin make Chris O’Neill år 2013 har familjen bott på båda sidor av Atlanten.

Först i New York där äldsta dottern prinsessan Leonore föddes. Sen i en lyxlägenhet London – och de senaste åren i soliga Florida i USA.

Men i sommar ska flyttlasset gå hem till Sverige. Den stundande flytten har föregåtts av snurriga turer, där hovet först i ett pressmeddelande våren 2023 uppgav att flytten för hela familjen skulle ske under augusti 2023.

Nu har dock Madeleine och Chris slagit ned sina bopolar i prinsessans hemland. Tidigare i veckan gjorde de båda tillsammans ett offentligt uppdrag i kungahusets tjänst, när de närvarade vid riksmötets högtidliga öppnande, det vill säga riksdagens kick-off.

Chris O’Neill, som avstått prinstitel, stöttar sin maka men vill själv inte stå i fokus.

– Jag har ingen önskan om att uppnå något kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke, sade han i en intervju med magasinet King år 2018 där han också svarade på om det finns några för- och nackdelar med att vara gift med en prinsessa.

– Den enda nackdelen är medieuppvaktningen. Allt hon gör, och i förlängningen allt jag gör, kommer att synas och nagelfaras, och det innebär att min frihet inskränks i viss mån. Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig. Men man vänjer sig, sade han.

Uppgifter: Chris målmedveten på exklusivt gym

Nu har Chris O’Neill synts till på Stockholms gator, och enligt sajten Allt om kungligt ska han ha hittat hem på ett speciellt och exklusivt gym i närheten av hemmet.

– När Chris går in för något så gör han det till hundra procent. Han är en mycket målmedveten kille och har sagt att hans första delmål är att tappa 15 kilo. Han går på gym varje dag, promenerar mycket och har också lagt om kosten en hel del. Han har bland annat slutat äta chips och dricka läsk, säger en vän till prinsessparet, enligt sajten ”Allt om kungligt”.

Chris O’Neill är målmedveten, och nyligen visade han upp sin vältrimmade figur i samband med riksmötets öppnande då han stöttade hustrun Madeleine.

– Jag skulle inte bli förvånad att vi får se en helt ny Chris om några månader. Han är så envis när det gäller saker som han bestämt sig för. Jag vet att Madeleine stöttar och är glad för hans skull. Chris går ”all in” och även om det blir en tuff resa är jag helt övertygad om att han kommer lyckas.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev