Foto: TV4 & Jonas Ekströmer/TT

Därför tänker inte TV4-Anna Bennich flytta ihop med flickvännen Mian Lodalen

TV4-psykologen Anna Bennich blev förälskad i författaren Mian Lodalen efter uppbrottet från ex-maken.
Nu berättar Lodalen om deras liv som särbos.
– Jag är väldigt glad att jag vågade, säger hon till Allas.

I Nyhetsmorgon finns flera fasta inslag som brukar återkomma vecka efter vecka. Ett av dessa är den så kallade ”Relationsakuten”, där psykolog Anna Bennich och skådespelaren Nisse Edwall som svarar på tittarnas frågor om relationer.

Nyligen hamnade de båda experternas egna relationsliv i fokus. I fjol separerade Edwall och hustrun sen 22 år tillbaka, och samma vinter meddelade Bennich att också hon skilt sig från sin make.

– Andreas och jag har separerat. Beslutet (som huvudsakligen är mitt) fattades under januari månad, skrev hon då på Instagram, och fortsatte:

– En separation som de flesta vet nästan alltid en ganska tung och sorglig process. Den önskar vi få ta hand om ifred.

LÄS MER: Måns Zelmerlöws nya privata beslut med Ciara – visar upp glädjen i relationen

Anna Bennich träffade kärleken i författaren Mian Lodalen

Bennich, 50, kunde några månader senare bekräfta att hon åter träffats av Amors pilar. I november gick hon och författaren Mian Lodalen, 61, ut med att de är ett kärlekspar.

Lodalen är aktuell med nya romanen ”Dansaren och demonerna: En berättelse om omöjlig kärlek”, där hon skildrar hon sin morbror Hasse, som var dansare på Stockholmsoperan på 1950-talet. I en intervju med magasinet Allas berättar hon om de starka intryck som släktingen gjorde på henne.

– Hasse har funnits med mig ända sedan jag var tonåring. Han har alltid legat i mitt bakhuvud: Undrar vad Hasse hade tyckt om det här? säger hon till Allas.

LÄS MER: Jenny Alversjö flyttar isär från sambon Anders Bernunger – anledningen bakom beslutet: ”Testar…”

Flyttar inte ihop: ”Livet är så mycket”

Där hon också berättar om kärleken till TV4-profilen Anna Bennich. Hon trodde att hon var färdig med förälskelser – men vid 61 års ålder slog kärleken till med full kraft då hon mötte psykologen.

– Jag tänkte nog att jag var klar med det där, men så plötsligt – ja, det händer ju grejer i livet … Då kan man välja att rusa ifrån det eller att ta emot det. Jag är väldigt glad att jag vågade ha den dörren lite på glänt, säger hon till Allas.

Däremot väntas paret inte flytta ihop i första taget. Lodalen förklarar att de båda trivs med att leva som särbos.

– Jag tänker att livet är så mycket, så att lägga allt i tvåsamhetskorgen … Alltså, den som blir lycklig över det: Toppen, grattis till er! Men kanske blev det tydligt för mig när jag levde ensam under flera år och mådde så bra i det, att Gud i himlen vad jag tycker det är skönt att vara för mig själv. Och vad mycket det finns i livet att göra som inte nödvändigtvis kräver att man har en partner vid sin sida. Jag kände mig aldrig olycklig eller ensam, utan tvärtom. Anna har ju också barn och ett fullproppat liv, vi får det bästa med varandra, säger Lodalen.

Vi önskar er stort lycka till, Anna och Mian!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev