Linda Lindorff håller med om tittarkritiken

”Bonde söker fru” är tillbaka på tv, men redan efter första avsnittet har tittarna varit snabba med att uttrycka sin kritik. Programledaren Linda Lindorff har dessutom visat sig hålla med om en del av klagomålen.

– Jag skulle kanske hålla för ögonen ibland!, säger Linda Lindorff till Hänt.

Nu när sommaren har passerat, är ”Bonde söker fru” tillbaka för sin 19säsong.

Återigen leder Linda Lindorff dejtingsugna bönder i jakten på kärleken. Men trots den efterlängtade återkomsten har programmet redan efter första avsnittet mött kritik från tittarna.

LÄS MER:
* Därför saknas bonden Kristian helt i premiären av Bonde söker fru – Linda Lindorff om beslutet

Tittarnas kritik mot ”Bonde söker fru”

Efter premiären har många tittare reagerat på att inledningen avslöjar för mycket om säsongens höjdpunkter. Många känner att detta tar bort spänningen från programmet.

Räckte att se introt. Spoilades friskt där”, kommenterar en tittare på ”Bonde söker frus” Instagram.

Har bara tittat på introt. Ja början. Bonde söker fru har blivit så mycket sämre. Varför avslöja innan vad som kommer hända??? Ja förr var det mer spänning. Nä fan blir bara irriterad. Lade ner detta”, skriver en annan.

Håller med. Det visades alldeles för mycket vad som kommer hända.”, tillägger en tredje.

Linda Lindorff håller med kritiken från tittarna

Linda Lindorff har själv reagerat på att programmet nuförtiden avslöjar stora delar av säsongen redan i början, och hon förstår kritiken.

– Ja, det där är ju lite av en nymodighet. Jag kan nästan hålla med ibland och det gäller ju andra tv-program och filmer och allt sådant. Alltså förut när man såg en trailer då visste man ju inte så mycket, nu när man ser den kan man ana lite mer, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Det är absolut mer avslöjande nu än tidigare och ja, jag vet inte. Jag skulle kanske hålla för ögonen ibland!, säger Linda.

LÄS MER:
* Linda Lindorffs hälsokamp bakom kulisserna – öppnar upp sig om sjukdomen: ”Hemskt”

Samtidigt poängterar hon att bara för att saker visas så behöver inte allt vara som det verkar.

– Men sen så kanske man kan tänka så här, bara för att man ser en kille eller tjej gråta så innebär det inte att den personen inte blir vald. Det är ju gjort för att det ska vara lockande. Men en viss förståelse, det har jag. Man kanske inte vill se precis exakt så mycket.

Vad tycker du om att stora delar av programmet visas i introduktionen?

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev