Foto: TV4, Pontus Lundahl/TT

Linda Lindorffs make fyller år – väller gratulationerna in

Efter 15 år som gifta verkar kärleken mellan Linda Lindorff och hennes make Jacob vara lika stark som alltid. När Jacob fyller år, passar programledaren på att hylla sin livspartner och pappan till deras barn med kärleksfulla ord.

Tänk att jag fick träffa just honom och bli kär”, skriver Linda Lindorff.

Linda Lindorff är återigen aktuell med en ny säsong av ”Bonde söker fru”. För 19:e gången har programledaren träffat bönder och brevskrivare som alla har sökt sig till programmet med samma mål – att hitta den stora kärleken i livet.

Vad gäller Linda själv, hittade hon kärleken för många år sedan i maken Jacob Lindorff. De gifte sig 2009 och har tre barn tillsammans – LykkeWilhelmina, och Benedicte.

Linda Lindorffs make fyller år

Att deras kärlek är stark visar nu Linda genom att skriva en varm text om sin make i samband med hans 51-åriga födelsedag. Hon delar en bild från firandet på morgonen där Jacob syns sitta upp på sängen med två av sina döttrar.

Idag fyller vår älskade Jacob år! Mannen i mitt liv och världens bästa pappa. Alltid så omtänksam och närvarande. Det är roligt med Jacob, han har en positiv inverkan på folk och gör så att allt känns mer intressant och kul”, skriver Linda och fortsätter:

LÄS MER:
* Go’kväll-profilen Heléne Hagman om sin medverkan i Bonde söker fru

Tänk att jag fick träffa just honom och bli kär. Att jag fann den stora kärleken. Vi är alla så tacksamma för att ha dig i våra liv. Grattis älskade Jacob nu firar vi i dagarna tre!!!

Nu väller gratulationerna in

Det varma inlägget uppskattas även av Lindas följare som rusar till kommentarerna för att skicka in sina egna gratulationer.

Så Härlig bild. Ni är vackra ihop, ha de bäst, fira och ha kul”, skriver en följare på Lindas Instagram.

Jaaaa! Hurra för Jacob!”, tillägger en annan.

Det var ju tur att du också hittade kärleken och inte bara alla i dina tv-program.”, skämtar en tredje.

Stort grattis på födelsedagen Jacob!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev