Foto: SVT

Pernilla Wahlgren tokhyllas efter beteendet i ”Allsång på Skansen”

Det var återigen dags för Pernilla Wahlgren att inta scenen som allsångsledare under tisdagens ”Allsång på Skansen”.

Och denna gång visar det sig att programledaren gjorde succé – hon hyllades nämligen starkt av tittare efteråt.

”Pernilla är ett proffs”, skriver en person på Newsners Facebook.

För andra året i rad är det Pernilla Wahlgren som leder ”Allsång på Skansen”. Artisten fick ta över stafettpinnen från Sanna Nielsen som hade haft den ärofyllda roller i sju år innan hon klev åt sidan.

Att Pernilla skulle bli erbjuden rollen är ingen överraskning. Hon har ett långt cv som artist, skådespelerska och tv-stjärna, alltså en perfekt match för allsången!

Lotta Engberg tillbaka i allsången

Någon som vi däremot har fått se mindre av den här sommaren är allsångsledaren på västkusten, Lotta Engberg. Inför sommaren kom hon med det tråkiga beskedet att hon skulle sluta med ”Lotta på Liseberg” efter 20 år i programmet.

– Att fått dela 20 år med publiken på Liseberg och 15 år på TV4 med en stor allsångspublik hemma i sofforna är den finaste musikaliska gemenskap jag känt. Jag är oerhört tacksam för de här åren, berättade Lotta för TV4.

Anledningen var att hon ville ha mer tid att tillbringa med barnbarnen då hennes somrar alltid har varit fullspäckade med allsång.

– Nu stänger jag dörren men öppnar upp fönstret på vid gavel. För det finns en Malte och en Viktor och en Alma och en Stella och en Oskar och en Arvid som alla sommarlov haft en mormor som jobbat. Nu ska vi ta igen den tiden.

Men de som har saknat Lotta den här sommaren fick sig en glad överraskning under tisdagskvällen på Skansen. Lotta var nämligen en av gästartisterna och levererade musik och underhållning i högsta klass, ihop med Elisabeth ”Bettan” Andreassen.

Pernilla väcker starka reaktioner i Allsång på Skansen

Men trots Lottas comeback i allsång och hennes briljanta medley med Bettan var det någon annan som stal showen enligt tittarna.

Det var inte någon av gästartisterna, Ellen Krauss, Uno Sveningsson, Liamoo eller Newkid. Nej, det var i själva verket allsångsledaren Pernilla Wahlgren.

I ett inlägg som Newsner delar på Facebook kryllar det nämligen av hyllningar till Pernilla efter hennes fantastiska framträdande i programmet.

Ett bra med program bra artister och en duktig programledare, Pernilla är ett proffs”, skriver en person.

Pernilla, du är jättebra , så naturlig och glad. Lycka till i fortsättningen”, tillägger en annan.

Pernilla så otroligt proffsig och rolig och ”tanterna” vilket ös, riktigt bra ikväll, heja Pernilla”, kommenterade en tredje.

Toppen som alltid! Pernilla är så bra”, skrev en fjärde tittare.

Så bra jobbat Pernilla! Och så roligt att se dig tillbaka i allsång Lotta.

Vad tyckte du om kvällens program? Kommentera gärna på vår Facebook-sida.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev