Foto: Instagram/Instagram

Soraya Lavasani visar osminkade bilden

Ofta när vi ser på TV så är det mycket som är retuscherat, omgjort eller kanske lurar ögat. Inte minst personerna som medverkar som ofta är ordentligt sminkade. Något Soraya Lavasani uppmärksammade häromdagen på sin Instagram.

Nyhetsmorgon har genom åren blivit en riktig storfavorit. Att slå på TV4 och slänga sig in i sändningen med allt ifrån senaste nyheterna, till underhållning, matlagning och spännande intervjuer under morgonen är en självklarhet för många svenskar.

Där möts tittarna ofta av glada programledare som är redo att dela med sig av senaste nytt och leda tittarna genom sändningen. En av dessa är såklart Soraya Lavasani som arbetat på kanalen i många år och idag är en självklar del av Nyhetsmorgon-gänget.

Under måndagen valde hon att visa upp en del av programmet som många säker inte tänker på- nämligen faktumet att de som syns i rutan är ordentligt sminkade.

Soraya visar upp sitt osminkade ansikte

Något hon ville väcka lite uppmärksamhet kring genom att visa sitt ansikte före och efter att hon suttit i make-up stolen.

”Som programledare för Nyhetsmorgon får man ganska ofta höra ’ni ser så pigga och fräscha ut trots att det är tidigt på morgonen’. Då brukar jag svara: -Well I did not wake up like this…!’ Svep för att se sanningen och ett work in progress… TACK alla hjältar i sminket, idag var det Maja Rikner som stod för magin,” skriver hon på sin Instagram.

Sedan visar hon upp en bild från efter att sminket var klart, och en bild på hur hon såg ut under tiden som hon blev sminkad.

Här kan du se bilderna:

I kommentarerna hyllas hon för sin transparens och många skriver hur vacker hon är både med och utan smink.

”Ja visst är de underbart att man kan fixa till sig med lite smink.. men du är vacker utan med.”

”Med eller utan smink, vacker oavsett.”

”Wow, så snygg och färgen passar dig jättebra”

”Vacker med och utan smink”

”Du är så otroligt vacker med eller utan smink”

Vi kan inte annat än att hålla med! Tack för att du delar med dig, Soraya!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev