Foto: TV4

Tommy Körberg och Björn Skifs tillsägelse till Eva Rydberg i ”Vilket liv!”

Björn Skifs och Tommy Körberg har blivit otroligt hyllade genom åren och under söndagen besöker de ”Vilket liv!” för att själva vara med och hylla Eva Rydberg.

Då passar de på att ge henne en liten tillsägelse efter alla år.

Eva Rydberg har en lång karriär att blicka tillbaka på och hon har hunnit med otroligt mycket genom åren. Hennes stora charm, härliga humor, kvicka danssteg och fina melodier har skördat stora framgångar för henne.

Oavsett vad hon tagit sig an så har hon gjort det med bravur och idag är hon en sann ikon.

Hon har genom åren även blivit flitigt belönad och prisats flera gånger om för sina prestationen. Bland annat har hon fått utmärkelsen ”Årets skåning” år 1975. Hon har också mottagit Karamelodiktstipendiet 2012 för sin ”ständigt närvarande clownådra” och tilldelats teaterpriset ”Guldmasken” hela fem gånger.

Men inte nog med det. Eva ingår i den exklusiva grupp kändisar som har erhållit ”Kvällspostens Edvardpris” och hon har dessutom fått historiska utmärkelsen Vasaorden.

Eva Rydberg karriär

Ja, listan kan göras lång.

Under söndagen hyllas hon dessutom stort i Renée Nybergs ”Vilket liv!”. Så här beskrivs programmet på TV4play:

”Räkna med mycket skratt, en del tårar och många tappade hakor när några av Sveriges mest ikoniska och välkända stjärnor hyllas för sina insatser inom svensk populärkultur. Från Oscarsteatern leder Renée Nyberg den hejdundrande underhållningen.”

När Eva Rydberg är på plats dyker både Per Andersson och Claes Malmberg upp, såväl som vänner, Nanne Grönvall, Evas barn och barnbarn och många fler som vill uppmärksamma henne lite extra.

”Kom igen nu”

När Björn Skifs och Tommy Körberg, som båda två tidigare hyllats i programmet, sitter i soffan kommer Renée med ett påstående som de båda håller med om.

– Ni vet ju lite vad Eva går igenom ikväll. Skillnaden, Tommy, är väl att Eva tycker inte att hon har gjort något speciellt märkvärdigt, säger Renée skämtsamt och publiken skrattar.

– Nej, jag har bara gjort mitt kneg. Jag har bara jobbat och försökt underhålla och göra människor glada, svarar Eva då.

Evas överdrivna ödmjukhet är något som de båda männen tycker att hon borde släppa. På frågan om hon borde vara lite mer ”mallig” uttrycker både Björn och Tommy att svaret är ett självklart ja.

– Ja, det tycker jag!, säger Tommy.

– Ja, definitivt. Kom igen nu, malla upp dig!, fortsätter Björn och Tommy instämmer:

– Malla på dig!

Vi tycker du är fantastisk Eva! Tack för all otrolig underhållning genom åren!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev