Efter svåra olyckan – veckor senare knackar oväntad besökare på dörren hos Dagny, 106: ”Storgrät”

Det var i början av januari som 106-åriga Dagny Carlsson blev påkörd av en okänd bilist när hon var ute på promenad. Nu skriver Dagny om det oväntade mötet med bilisten från olyckan, som kom hem till hennes bostad.

”Väl innanför dörren storgrät hon”, skriver Dagny på sin blogg.

När 106-åriga Dagny Carlsson skulle korsa en väg efter en promenad i början av januari hände det oväntade. En bilist körde på henne och Dagny fick skickas till sjukhus.

Den fantastiska bloggerskan skrev senare hur hon hade änglavakt efter olyckan och att hon kom undan med förhållandevis lindriga skador. Även läkare förundrades över hur hon hade lyckats återhämta sig under så kort tid.

Det blev ett oväntat besök hemma hos Dagny. Foto: TV4/Youtube

Sedan dess har man kunnat följa tiden efter olyckan på hennes blogg där Dagny delat med sig av kurerandet efter olyckan.

Men nu berättar hon om ett oväntat besök hemma hos sig, som gjorde henne minst sagt förvånad.

”Idag blev jag överraskad när det ringde på dörren och utanför stod en kvinnlig varelse som jag inte kände igen. Hon såg ofarlig ut så jag släppte in henne. Väl innanför dörren storgrät hon och det var inga krokodiltårar utan  hon var fruktansvärt ledsen. Jag fick då reda på att det var hon som kört på mig med bilen”, skriver Dagny på sin blogg.

”Tyckte mest synd om sig själv”

Dagny som hade väntat sig att få en ursäkt eller förlåt, blev utan.

”Hon medförde inga blommor eller bad om ursäkt för sitt beteende utan bara stod där och lipade. Eftersom gjort är gjort och  inte kan göras ogjort så var det inte mycket att diskutera, tyckte jag. Jag tror egentligen att hon tyckte mest synd om sig själv”, skriver Dagny i ett inlägg.

Någon ursäkt fick inte Dagny Carlsson från kvinnan som körde på henne. Foto: SVT/Youtube

Ville ge sin version

Istället ville kvinnan framföra att Dagny nog mindes fel från olyckan.

”Hon poängterade att det inte var något övergångsställe där hon körde på mig. Men man skall över huvud taget inte köra på sina medmänniskor någonstans men  det är en försvårande omständighet att slå omkull folk på trottoaren”, skriver Dagny

Det måste verkligen ha varit ett oväntat besök Dagny för dig! Nu skickar vi allt vårt stöd och kärlek till vår fantastiska krutgumma genom att trycka på gilla-knappen!