Snyggbonden-Joacims fräcka pik – efter intima anklagelsen

De fann lyckan och kärleken med varandra i ”Bonde söker fru” och fick deras första barn tillsammans för en kort tid sedan.

Men alla har inte trott på deras lycka. Nu slår Joacim Rickling tillbaka mot kritiken mot hans förhållande med Caroline Kejbert.

Även om tv-kamerorna från Bonde söker fru har släckts för länge sedan har inte Joacim Rickling och Caroline Kejbert försvunnit från rampljuset. Numera har de sin egen serie ”Bondeparet” där tittarna kunnat följa deras arbete med renovering av Joacims släktgård. Ett projekt som båda lagt ner mycket tid på.

Och lyckan har varit total för paret som numera är sambo, förlovade och dessutom föräldrar till dottern Wilda.

Men det finns dem som inte alltid trott på parets förhållande.

I ett Instagraminlägg där Joacim visar upp det nästan färdiga huset. Då passar han även på att skicka en pik till alla som trott att renoveringsprojektet skulle orsaka ett uppbrott mellan honom Caroline Kejbert.

”Jag vet att utsidan har en del skavanker kvar, men insidan är snart färdig. Jag och Carro har tagit oss igenom en husrenovering som många trodde skulle bli ett ”skilsmässoprojekt”. Jag längtar till våren, börja jobba utomhus och få utsidan lika fin som när farmor och farfar byggde huset”, skriver Joacim Rickling.

Hyllningarna efter inlägget

Och kommentarerna som hyllar paret kommer snabbt efter.

”De klarar ni med glans å mycket kärlek å tillit till varann”

”Det ska bli så kul att få se hur det blivit på insidan! Det är verkligen ett fint hus ni har”

”Så jäkla grymma ni är ! Blir så inspirerad”, är bara några av kommentarerna.