Frida Nordstrand hyllas – efter succédebuten som programledare i Nyhetsmorgon: ”En stjärna!”

.

Frida Nordstrand är en profilerad sportjournalist som ofta synts i tv-sammanhang när det kommer till stora fotbollssändningar från Viasat. 

Men på torsdagen gjorde hon debut i en helt ny kanal – och i en ny roll! 

Efter debuten som programledare i Nyhetsmorgon bredvid Steffo Törnquist hyllas nu massor av TV4-tittarna!

Foto: TV4/Instagram

Frida Nordstrand är en prisad journalist som synts i många sportsändningar under de senaste åren. Tre gånger har hon nominerats till årets sport-tv-profil vid Kristallengalan.

Men på torsdagen intog hon en helt ny roll – som programledare i TV4:s flaggskepp Nyhetsmorgon. Då dök hon upp som ankare tillsammans med rutinerade Steffo Törnquist.

– Det känns väldigt bra att ha Steffo vid sin sida, säger Frida i klippet där hon presenteras på Nyhetsmorgons Instagram.

Hon beskriver sin medverkan i Nyhetsmorgon som ett ”inhopp”, och det är lite oklart om det kommer bli fler sändningar för Frida eller inte.

– Frida har hoppat in för Jenny Alversjö som är sjukskriven sedan en vecka, skriver TV4:s presstjänst i ett mail till Nöjeslivet.

Klart är i alla fall att hon redan hyllas jättemycket på sociala medier.

”Du gjorde ett jättebra jobb! Frida vill vi se mer av”, skriver en tittare i kommentarerna.

”En stjärna är alltid en stjärna. Strålande”, skriver en annan och en tredje tycker att hennes debut kan beskrivas: ”Som du aldrig gjort nåt annat!”.

Frida tackar nu för alla glada tillrop.

– Jag vill faktiskt påpeka det, att det var det många som sa till mig när de skulle sälja in det här inhoppet. Vi har världens bästa tittare! Alla är supersnälla, och det gläder mig! säger Frida i klippet.

Vilken succédebut av dig, Frida! Grattis till det! Gilla och dela gärna inlägget om du vill se mer av Frida i Nyhetsmorgon! ?