Linda Lindorffs avslöjar kroppsförändringen – efter sjukdomskampen: ”Liksom tynat bort”

Den senaste tiden har varit tuff för tv-profilen Linda Lindorff. Efter inflammation och flera operationer har även kroppen tagit stryk.

Nu berättar Linda Lindorff om den stora förändringen.

På ett ögonblick kan plötsligt allt förändras. Men inte alltid till det bättre.

Under en semesterresa i Dubai insjuknade plötsligt tv-profilen Linda Lindorff och tvingades in på sjukhus för vård. Då fick hon operera sin blindtarm, men efter att den första operationen gett henne en inflammation, tvingades Linda opereras igen.

Sedan dess har det förståeligt nog pendlat mellan nedstämdhet och glädje sedan sjukdomstiden.

Förutom humöret har också kroppen förändrats, något som nu Linda Lindorff berättar om.

”Det är kul att känna sig stark och nu vill jag träna igen. Problemet är att det känns som att musklerna liksom tynat bort. Jag har väl aldrig varit särskilt musklig men på den här bilden från i höstas så ser jag ju ändå hyfsat stark ut. Nu har jag spaghettiarmar”, skriver Linda Lindorff på Instagram.

Linda Lindorffs önskan efter kampen

Hon berättar vidare att hon nu med sin nya styrka, hoppas få komma igång med träningen på riktigt.

”Men det är ju kul att ha mål så nu är det bara att sätta igång. Tänker göra armhävningar varje dag – suprtråkig övning men enkel och bra ju”.

Följarnas uppmuntran efter beskedet

Linda uppmuntrar följarna att komma med på hennes resa att komma i form igen och det är flera som är sugna på att följa med.

”Jaa jag vill hänga på!! Jag är i samma sits som du..inga muskler kvar. Och ingen uthållighet. Så skönt att kunna starta långsamt med någon”.

”Jag hänger på. Bröt mitt lårben i våras och behöver bli starkare”.

”Hänger på, behöver verkligen bli starkare”, är bara några av kommentarerna.

Va bra att du börjar må bättre nu Linda! Nu hjälps vi åt att skicka stöd och styrka till Linda Lindorff genom att trycka på gilla-knappen!