Anders Bagges stora lyckobesked: ”Det viktigaste i världen…”

.

Här är Anders Bagges nya glädjebesked – som får följarna att jubla.

– 9:e april skriv in det i era almanackor!!! skriver Bagge på Instagram. 

Anders Bagge, 50, sade ja till sin älskade Johanna Lind, 46, i somras. Då gifte de sig i Stockholm under överseende av familj, vänner och deras fyra hundar – Iris, Sonja, Selma och Ebba.

Och att hundarna har en viktig plats i det äkta parets hjärtan känner nog alla till vid det här laget. De är riktiga djurvänner som älskar sina hundar.

Sveriges mest folkkäre Idol-domare och Johanna har sedan dess också bjudit in oss tv-tittare i deras egna program ”Cirkus Bagge”. Och nu kommer Bagge med ett nytt, och härligt besked om sin egen tv-framtid!

Glädjebeskedet: Bagges tv-program om hemlösa hundar kommer tillbaka

Det handlar om tv-serien ”Bagges hemlösa hundar” som kommer tillbaka i vår i Sjuan. Detta får Anders Bagge att jubla på sociala medier.

– 9:april skriv in det i era almanackor!!! skriver Bagge på Instagram.

Och fortsätter:

– Efter mängder med filmande så är det nu dags att #baggeshemlösahundar säsong 3 kommer. För mig det viktigaste programmet i världen, skriver Bagge till den här filmen som han har lagt upp inför seriestarten av programmet.

Dela gärna vidare om du också tycker att det är bra av Bagge att ta upp frågan om dessa hemlösa hundar! Detta är ett så viktigt program som förtjänar att lyftas.

Underbara Anders Bagge är tillbaka i april med tv-programmet där han hjälper hemlösa hundar ❤️ Gilla och Dela för att hylla hans viktiga och fina engagemang för våra djur! 👏👍

Posted by Nöjeslivet on Wednesday, March 6, 2019