Book säljer sina trosor – nu berättar hon varför

När Anna Book la upp en video på Instagram där hon erbjöd sig att sälja sina gamla trosor tog det inte många sekunder innan det kokade i kommentarsfältet. Åsikterna om gesten gick isär, men Anna Book menar att handlingen har ett välgörande syfte och inget annat.
– Men någon kvinna skulle kanske bli jätteglad för ett par mjuka bomullstrosor? Som inte har några, säger Anna Book.

Instagrams nya funktion gör att man kan filma sig själv direkt och sända ”live”, så att alla följare kan se det direkt när det händer. Biggest Loser-vinnaren Anna Book tog vara på funktionen för att meddela sina följare att man nu har möjlighet att köpa hennes gamla trosor för en billig peng.

Varför säljer Anna Book sina trosor?

Så fort filmen sänts startades en vild diskussion på sociala medier, där många ifrågasatte hur någon kan sälja sina gamla trosor. Men i filmen förklarar Annan Book att syftet är att hjälpa bättre behövande, då hon själv inte har användning för dem längre.
– De här är för stora för mig nu, jag kan liksom inte ha dem. Varför ska de bara ligga här i min låda? Det här är mini och jag kan ändå inte ha dem, de är ändå för stora, säger hon i filmen.

 

Kan inte ha underkläderna efter viktraset

Foto: TV4

Anna Book rasade 22 kilo i vikt när hon vann tv-programmet Biggest Loser, 2017. Så de underkläder hon köpt in tidigare är alldeles för stora. Därför ser hon hellre att de går till behövande än slängs.
– Jag pratar ju naturligtvis bara om oanvända saker, sådant som är snyggt och fräscht, säger hon i Instagramfilmen.

Foto: Anders Wiklund/TT

Vad tycker du om Anna Books erbjudande? Dela gärna artikeln så att fler får läsa om detta upptåg.