Kändisdotter gör tv-karriär – nu avslöjar mamma Linda Lindorff nya succéuppdraget

Under våren kommer ännu ett kändisbarn göra entré i tv-världen. Det är ingen mindre än Linda Lindorffs dotter, Lykke som kommer dela med sig av hennes mycket speciella talang.

Nu avslöjar mamma Linda om nya uppdraget.

Vissa barn vet redan vid tidig ålder var deras stora passioner finns och jobbar hårt för att uppnå dem. Men när man dessutom är dotter till en känd tv-profil kan det kanske kännas som att pressen är ännu hårdare.

Linda Lindorff som är en känd tv-profil som har underhållit oss i en mängd olika program, har dessutom en talangfull dotter – Lykke som nu kommer ge sig in i tv-branschen.

Nu berättar mamma Lindorff att det nya uppdraget för hennes dotter är att medverka i storslagna ”Sveriges yngsta mästerkock.”

– Lykke är väldigt trygg i sig själv och väldigt snäll och det tror jag är en bra grund. Hon är också rätt obrydd när det gäller hela tv-grejen eftersom hon varit med mig så ofta på inspelningar. Hon vill vara med i ”Mästerkocken” för att få laga mat och tävla, inte för att vara med i tv. Sedan att hon älskar att gå loss med köksmaskiner och stora knivar kan oroa mig lite, säger Linda Lindorff till Aftonbladet.

Lykke Lindorff: ”Ser mest fram emot…”

Och för Lykke ser hon mest fram emot att få lära sig nya köksredskap.

– Jag ser mest framemot att få laga mat i ett stort kök med flera ugnar, massor av roliga apparater, knivar och förhoppningsvis en fritös. Jag har aldrig provat en sådan, säger Lykke Lindorff till tidningen.

Linda Lindorff: ”Roligt att få försöka”

Men för Lykke har hon redan testat på det mesta hemma i köket, men några utmaningar ser hon fram emot och att få lära sig nya recept.

– Det går inte alltid bra men det är roligt att få försöka. Man lär sig ju vad som funkar eller inte. Chokladbollar i ugnen till exempel blir faktiskt riktigt gott, säger hon till tidningen.

Åh wow detta ser vi verkligen fram emot! Tryck på gilla-knappen för att önska Lykke lycka till i tävlingen!