Efter infekterade bråken – nu tvingas Let´s dance juryn till krismöte med TV4

Bråken mellan jurykollegorna Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar pågår inte bara när kamerorna på utan även bakom kulisserna.

Konflikten mellan kollegorna har blivit så stora att TV4 nu tvingat juryn till krismöte.
– Jag sitter inte där för att hålla med Tony, säger Cecilia Lazar till Aftonbladet.

Det är tre bestämda dansprofiler som sitter i den svenska jurygruppen i succéprogrammet Let´s dance. Alla tre har en lång bakgrund inom tävlingsdans och har en bred kunskap i allt som rör den ädla danskonsten.

Men deras åsikter skiljs åt dramatiskt. För Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar har det lett till flera bråk, något som gör nu att TV4 tvingas gå emellan och kalla till krismöte.

Under förra veckans program riktade Tony Irving stark kritik mot sina kollegor, något som både Ann och Cecilia nu vill slå tillbaka mot.

Tony Irving stod nämligen starkt ifrågasatt kring hur hans kollegor dömer danserna, något som han inser att de ofta har helt fel i.

– Jag tar inte den kritiken från Tony eller någon annan på något illa sätt, säger Ann Wilson till Aftonbladet.

– Den kängan vet jag inte riktigt vart jag ska göra av om jag ska vara ärlig. Jag sitter inte där för att hålla med Tony, säger Cecilia till tidningen.

Osämjan tätnar i jurygruppen. Foto: Maja Suslin/TT

Tony Irving: ”Folk brukar skita i vad jag säger”

Tony Irving berättar för tidningen att han fortfarande håller med om kritiken mot sina kollegor och menar att de ibland cyklar iväg och inte lyssnar på hans vägledning, vilket har gjort att de nu tvingas till krismöte.

Men att mötet faktiskt kommer leda till något är han stark kritisk till.

– Vi kommer att diskutera om vi behöver göra några åtgärder. Det lär bli en stor diskussion men folk brukar skita i vad jag säger ändå så vi får se hur det går, säger Tony Irving till Aftonbladet.

Oj, det är inte lätt med tre starka åsikter! Vad tycker ni om detta? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat