Svenska folket häpnar – efter upptäckten i bilden på unga Carola: ”Men hjälp…!”

.

Carola Häggkvist är utan tvekan en av våra mest folkkära och kända artister.

Hon slog igenom redan i ung ålder – när hon som 15-åring vann hela Melodifestivalen 1983 med klassikern ”Främling”. Hon är också den artist som vunnit Melodifestivalen flest gånger. Vid tre tillfällen i historien har Carola representerat Sverige i Eurovision Song Contest, senast 2006 med ”Evighet”, eller ”Invincible” som låten heter på engelska.

1991 skrev hon in sig i de europeiska historieböckerna då hon vann Eurovision med ”Fångad av en stormvind” och sedan dess har hon etablerat sig som en av våra största stjärnor. Med sin fantastiska sångröst har hon blivit en favorit för generationer.

På sociala medier är Carola också mycket aktiv, där hon delar med sig av bitar ur sin karriär som folk kanske inte har fått ta del av förut. Hennes olika berättelser från livet och fotografier får ofta tusentals gilla-markeringar och många skriver i kommentarsfältet att de tycker det är roligt att hon delar med sig av detta.

Och även om Carola slog igenom tidigt så är det nu en bild på artisten som skapar reaktioner – positiva sådana – bland hennes fans.

”Det var en gång…”, skriver Carola på Instagram till bilden nedan.

I bildtexten går det att tyda att den blivande storstjärnan går i årskurs tre vid tillfället och att hon hade en lycklig barndom.

”Minnen” och ”tacksam” skriver hon också när hon blickar tillbaka. Detta har fått folk att bli glada. De ser nämligen stora likheter i bilden med Carolas äldste son, Amadeus.

I kommentarerna haglar kärleken in och många skriver hjärtan samtidigt som de konstaterar likheten mellan Carola och Amadeus.

”Men hjälp! Trodde först det var Amadeus !”, skriver en person i kommentarerna.

Här är några fler reaktioner:

”Amadeus är väldigt lik dig”

”Wow jag trodde det var Amadeus sådan likhet”

”Oj va Amadeus e lik dig”

”Gullunge!”

Och ja, visst är det svårt att inte se likheterna med mor och son?

Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Amadeus Sögaard själv har valt att gå en annan väg i karriären än musiken som mamma blivit så framgångsrik i. Han spelar nämligen fotboll i Sveriges näst högsta serie, IK Frej Täby.

21-åringen har under sin uppväxt också spelat i elitklubben Brommapojkarna.

Visst är det roligt att se likheterna mellan generationerna? Dela gärna vidare för att sprida kärlek till dina nära och kära!