Glädjebeskedet: Leif GW Perssons efterlängtade comeback – efter sjukhusvistelsen

Vår allas kriminalprofessor Leif GW Persson meddelade för en månad sedan att han skulle ta en månads ledighet från rutan, på grund av hälsan.

Och under söndagsmorgonen fick vi äntligen se honom tillbaka i rutan, där han berättade om sina känslor kring comebacken och att han har mycket att säga.

– Man är ordrik, man har förvarats under total tystnad i en månad, säger Leif GW Persson och skrattar, när han gästade ”Nyhetsmorgon”‚ enligt Expressen.

Leif GW Persson är en av våra mest populära och älskade tv-profiler. I såväl ”Nyhetsmorgon” och olika kriminalprogram som ”Brottcentralen” och ”GW:s mord”‚ är han ett populärt inslag.

Men för en månad sedan kom beskedet att han skulle ta en månadslång paus från rutan på grund av hälsan.

– Jag ska vara borta en månad. Jag har problem med hälsan så jag ska in på sjukhus, men det är inget dramatiskt eller så. Det är på förhand planerat. Men det är meningslöst att skicka brev och mejl till mig för jag kommer inte att svara. Tanken är att jag ska bli piggare, sa Leif GW Persson då, enligt Expressen.

Leif GW Persson gjorde efterlängtad comeback i tv-rutan. Foto: TV4

Leif GW om sjukhusvistelsen: ”Tråkigt att ligga på såna där ställen”

Men nu under söndagsmorgonen fick vi äntligen se honom tillbaka i rutan och när han får frågan om hur han mår, har han ett klart besked.

– Bättre än när jag åkte dit, faktiskt. Och det är väl själva idén med att vistas där. Det är tråkigt att ligga på såna där ställen. Nu kör vi, säger han i programmet enligt tidningen.

Så underbart att få se dig i rutan igen Leif! Tryck på gilla-knappen om du också saknat Leif GW Persson i tv-rutan!