Foto: Wikimedia commons/Instagram

Christer Björkmans hälsning från sjukhussängen i morse – efter operationen

.

Christer Björkman, 61, har opererats i Tel Aviv. 

Nu berättar den svenske Melodifestivalen- och Eurovision Song Contest-bossen om sitt tillstånd. 

– Mitt tillstånd stabiliseras långsamt, skriver han på Instagram. 

Christer Björkman fick föras till sjukhus före den stora Eurovision-finalen i Tel Aviv i lördags. Tidningen Aftonbladet rapporterade då att Björkman fått en blodpropp.

Att Björkman fått åka in på sjukhus valde han själv att berätta på sin Instagram. Där delade han med sig av ett foto på sig själv i sjukhussängen – och med direktsändningen i knät. På datorn syns John Lundviks framträdande för Sverige i finalen och Björkman jublar.

”Inte som planerat. Men jag blir väl omhändertagen och, som tur är, i tid”, skrev han själv på Instagram.

Christer Björkman har opererats i Tel Aviv

Nu har den svenske Melodifestivalgeneralen opererats i Israel – och Björkman passar på att skicka en hälsning till alla tittare via Instagram.

Så här skriver han:

”Operationen igårmorse gick bra. Efter 24 timmar av oro, en del smärta och obehag finns det i nuläget inga tecken på komplikationer. Jag vårdas fortfarande på intensiven men mitt tillstånd stabiliseras långsamt. Så än så länge har allt gått bra”, skriver Björkman på Instagram.

Inför operationen delade Björkman också med sig av flera andra bilder där han beskrev hur tacksam han var över vården han fått, och alla besök som tittat förbi för att muntra upp.

Nu skickar vi alla våra styrkekramar till Christer Björkman! Krya på dig!