Gunilla Perssons oväntade besked – här är hennes nya jobb: ”Som att komma hem”

Gunilla Persson har synts i ”Biggest loser VIP” och ”Svenska Hollywoodfruar”.

Nu har hon landat ett nytt jobb – i norska kändis-Farmen, rapporterar Dabladet.

– Jag älskar djur så för mig är det som att komma hem, säger hon till norska tidningen.

 

Gunilla Persson fick sitt stora genombrott i ”Svenska Hollywoodfruar”. Den frispråkiga tv-profilen har visat genom åren att hon inte är rädd för att säga vad hon tycker. Och nu ska de norska tittarna få stifta bekantskap med Persson.

Hollywoodfrun är nämligen en av deltagarna i årets ”Farmen kjendis”, den norska motsvarigheten till ”Farmen VIP”.

Gunilla Persson klar för norska Farmen

Persson väljer alltså bort lyx i Los Angeles för bondgårdsliv i Norge. Men hollywoodfrun ser fram emot sitt nya tv-jobb.

– Jag älskar djur så för mig är det som att komma hem. Jag är uppvuxen med hästar och bodde mer eller mindre i stallet som ung, säger hon till norska Dagbladet.

Det är inte dock inte det första norska tv-program Persson är med i. Tidigare har hon synts i den norska kändisversionen av ”Halv åtta hos mig”.

Persson är minst sagt en realityserieveteran. Som bekant var hon även med i ”Biggest loser VIP” förra året. En serie hon dock tackat nej till är ”Let’s dance”.

Gunilla Persson: Därför tackar jag nej till ”Let’s dance”

Gunilla Persson som har en stark relation till dottern Erika och sin mamma Iris, vilket påverkat beslutet. Iris har åkt in och ut från sjukhus den senaste tiden, och Persson har tidigare berättat hon var nära döden. På grund av mammans hälsa väljer hon bort jobb som innebär att hon måste vara borta från familjen i längre perioder.

– De här sista åren i min mammas liv vill jag inte vara borta så länge som det kan bli. Låt oss säga att folk skulle rösta, skulle jag hänga mig kvar vecka efter vecka skulle det kännas tungt att vara separerad från mamma. Så länge hon lever vill jag inte göra det. Jag har fått frågan, men det är därför jag inte säger ja. Det är för oroligt, jag skulle inte njuta av tiden utan bara vara ett vrak, sa hon tidigare till Expressen.

Inför ”Farmen” i Norge har hon sett till att sin mamma ska ha så bra vård som möjligt.

– Jag har en sköterska som tar hand om henne, och jag hoppas det går bra. Hon håller ett öga på Erika också. Och så har Erika goda vänner och föräldrar som ser efter henne, säger hon till Dagbladet.

Inspelningarna har redan dragit igång. Norska kändis-Farmen har premiär våren 2020.

Oj, den såg man inte komma! Skulle du vilja se Gunilla Persson i svenska ”Farmen”? Skriv gärna din åsikt i kommentarsfältet på Facebook.