Paul Tillys beslut med yngre kärleken – bekräftar parets överenskommelse: ”Vill inte gå…”

Paul Tilly har gjort sig känd som Ica-Ulf i över två decennier.

Så här lever han utanför rampljuset med blivande hustrun Isabella.

– Jag spelar in ungefär sju veckor per år. Det gör att jag kan jobba med det jag gör här i Spanien också, säger han till Aftonbladet.

Tv-profilen Paul Tilly som gjort sig känd i rollen som Ica-Ulf i den rekordlånga reklamsåpan om matjätten. Han är också den ende kvarvarande medverkande som varit med ända sedan starten 2001.

När Tilly inte spelar in reklamfilmer, lever han på soliga breddgrader tillsammans med kärleken Isabella Staberg som jobbar som mäklare vid Seasons Properties i Marbella.

För fyra år sedan välkomnade paret sonen Milian.

– Säg hej till vår vackra son Milian Sune Lennart Tilly. Kärlek vid första ögonkastet. Tack Isabella för din extrema styrka som gav födsel till vår perfekta lille son!, skrev Paul då på Instagram.

Artikeln fortsätter under bilden.

Paul Tilly
Paul Tilly i rollen som Ica-Ulf. Foto: Youtube, Ica

Två år efter att Paul och Isabella blev föräldrar kom ännu ett glädjebesked från paret – de hade då nämligen förlovat sig.

– En välförtjänt semestervecka på Menorca bara för oss två går mot sitt slut. Och var är bättre än att avrunda med ett ja från mina drömmars kvinna. Vad jag gjort för att vara så lyckligt lottad är fortfarande en gåta. Ser fram emot att se vad framtiden har på gång för oss och vår lilla familj! Jag älskar dig, skrev Paul Tilly om lyckan med Isabella då, på Instagram.

Så lever Ica-Ulf i Spanien med familjen

Nyligen fyllde Tilly 50 år och passade då på att ge en intervju med Aftonbladets profilerade journalistduo Anna och Hans Shimoda.

Då förklarade Paul att han arbetar tillsammans med sin blivande hustru i Spanien, där de också bor.

– Jag spelar in ungefär sju veckor per år. Det gör att jag kan jobba med det jag gör här i Spanien också, säger han till Aftonbladet och fortsätter:

– Isabella är min chef. Det är hennes företag jag jobbar för, men hon fokuserar mest på mäkleriet så det är inte så att vi sitter och jobbar ihop hela tiden. 

Han och sambon väntas knyta hymens band någon gång under 2025. Egentligen hade de tänkt gifta sig tidigare än så, men en renovering har kommit i vägen, berättar han för tidningen.

– Vi är helt överens om att ett barn är perfekt för oss. Isabella driver ju företaget så tajmingen hade inte varit bra för hennes del och jag vill inte gå runt och vara en lattepappa, säger Paul Tilly.

Foto: Instagram @paultilly

Stort grattis i efterskott och lycka till framöver, Paul!

Skriv gärna en kommentar!