Linda Lindorffs besked – efter oväntade mötet med Bondeparet: ”Nu är de…”

Det spirades kärlek mellan Joacim Rickling och Caroline Kejbert för snart exakt två år sedan i ”Bonde söker fru”.

Till minne av detta uppmärksammade bondeparet den kärleksfulla tillställningen med ett fint möte – med programledaren Linda Lindorff.

 

Just nu håller förberedelserna på inför ännu en säsong av ”Bonde söker fru” som kommer spelas in under sommaren. TV4 har uppmanat alla som vill finna kärleken att söka till programmet och programledaren Linda Lindorff har under våren presenterat de nya bönderna en efter en.

Men för paren som har varit med i programmet har det varit delade historier kring. För vissa har det inneburit bröllop, för andra att gå skilda vägar efter att kamerorna har släckts.

Men för bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert blev det en sann kärlekssaga.

Caroline flyttade snabbt in på gården efter inspelningarna och i början av året kom deras älskade dotter Wilda.

Oväntade mötet – med Linda Lindorff

Nu har ett oväntat möte fångats på bild där paret träffar just programledaren Linda Lindorff för en mysig stund tillsammans.

”Kolla vilka som kom på oväntat besök idag! Alltså så kul, för två år sedan var Joacim här som en av våra singelbönder och nu är de tillbaka – med en liten bäbis! Världens finaste lilla flicka och så stolta fina föräldrar. Tänk att det kunde bli så bra. Jag blev så rörd. Vilken lycka ändå att få vara delaktig i all denna kärlek. Så roligt att ni är här ikväll Joacim och Caroline – hoppas den ger många fina minnen! Och tack för att jag fick gosa en stund med gullungen”‚ skriver Linda på Instagram.

Därför träffades de

På Caroline Kejberts blogg framkommer det varför besöket ägde rum just idag.

”Vi ska övernatta ute på Sundbyholm slott i natt. Jocke bokade detta för att fira att det är på dagen två år sedan vi träffades. Ja usch, det är alltså exakt idag för två år sedan som jag genomgick den där hemska speeddejten i Bonde söker fru. Haha! Så detta ska vi fira”, skriver Caroline på sin blogg.

Va härligt att se er alla tillsammans och att er kärlekssaga verkligen blivit sann! Gör ett hjärta för detta fantastiska par!