Efter alla rykten i ”Let’s dance” – så är Calle och Kristins relation i dag

Kristin Kaspersen och Calle Sterner gjorde stor succé i ”Let’s dance” i våras.

De vann inte bara tävlingen, de fann även varandra.

Nu sex månader senare verkar vänskapen dem emellan vara fortsatt stark.

Kristin Kaspersen och Calle Sterners succé i ”Let’s dance” gick nog ingen förbi. Juryn öste tiopoängare över paret och tittarna fullkomligt älskade dem. Det var inte heller en högoddsare att paret till sist tog hem hela tävlingen.

Kristin och Calle var öppna med att de kommit varandra nära, och med det uppstod också rykten om att de kanske var mer än vänner.

Men paret dementerade detta, och påpekade att det handlade om vänskap. Kristin Kaspersen hyllade också sin danspartner vid flera tillfällen för att han alltid fanns vid hennes sida, både i med- och motgångar.

”Jag vet att jag är stark själv. Jag vet att jag klarar mig själv… Men det är fantastiskt mycket roligare och härligare att dela upplevelser och glädje med någon. Tack Calle Sterner för att jag får dela lyckan i dansen, varje dag, med dig”, skrev hon på Instagram.

För Calle Sterner uppstod dock kärlek. Under våren avslöjade dansaren att han hade en ny kärlek – Johanna. I september avslöjade också Calle att de två valt att ta nästa steg i sin relation, då de skulle flytta ihop.

Så är Kristin Kaspersen och Calle Sterners relation idag

Vad gäller Calle och Kristin fortsatte de umgås efter programmet. Kristin var bland annat med och firade Calles födelsedag.

När Calle nyligen la upp en bild på sig själv och Johanna var Kristin snabb med att kommentera.

”Ni är fantastiska! Ni är kärlek!”, kommenterade Kristin Kaspersen bilden.

När Kristin fyllde år hyllade Calle sin tidigare danspartner med ett eget Instagraminlägg:

”STORT GRATTIS PÅ DIN DAG!!! Du är magisk!! Underbart att få dela din glädje!!!”

Men så mycket dansande har det inte blivit för Calle och Kristin. Fram tills nu. I veckan återförenades de på dansgolvet, rapporterar Hänt.

”Vi ska äntligen dansa..”, skrev Kristin Kaspersen på sin Instagram, enligt sajten.

På sin instastory berättade Calle om återföreningen.

”Jag och Kristin dansade igenom BOOGIE WOOGIE, CHA CHA CHA och SAMBA! Allt satt som en smäck!”, skrev Calle Sterner, uppger Hänt.

Han passade också på att hylla Kristin.

”Tokigt imponerad”.

Så underbart att höra att Calle och Kristin fortfarande är goda vänner. Och vad kul att de äntligen fick möjlighet att dansa igen!

Dela om du också uppskattar detta fantastiska par!