Så lever Lasse Kronérs exfru Christina Kronér idag

Programledaren och TV-personligheten Lasse Kronér var under många år gift med Christina Kronér innan de valde att gå skilda vägar.

Så här lever exfrun idag, 9 år efter uppbrottet.

Lasse Kronér har briljerat i rutan i många olika format genom åren och idag är han ett välkänt ansikte för svenska folket.

På det privata planet är han även pappa till två döttrar, som han har med exhustrun Christina.

Christina och Lasse träffades första gången år 1991 och därefter var kärleken mellan dem snart ett faktum.

Lasse Kronér, Christina Kronér, exfru, exhustru
GÖTEBORG 20120126: Lasse och Christina Kronér anländer till invigningen av hotellet Clarion Post i Göteborg. FOTO Björn Larsson Rosvall / SCANPIX / Kod 9200

Lasse Kronérs familj

År 1997 tackade de ja till varandra och därefter stod de vid varandras sida fram till 2015 då de gemensamt beslutade sig för att gå skilda vägar.

– I 23 år har jag levt i världens bästa äktenskap med världens bästa fru. Jag skulle inte kunna haft det bättre. Men nu har vi tagit ett gemensamt beslut, sade Lasse Kronér då till Expressen.

Därefter flyttade paret isär och idag har Lasse träffat kärleken på nytt.

– Jag hoppas hon är ganska nöjd med mig fortfarande. Jag är väldigt hemma, jag mår väldigt bra i livet med den personen jag har hos mig och vi fungerar väldigt bra ihop. Det är bara positivt. Livet har en förmåga att vända till det positiva om man ser det positivt, har han sagt till Svensk Dam.

Så lever Lasse Kronérs exfru Christina idag

Christina har under många år arbetat som fotograf och än idag verkar det som att relationen mellan Lasse och henne är väldigt fin.

– Den är fantastisk. Jag pratade med min ex-fru senast häromdagen. Vi var ju tillsammans i 23 år och vi är bästa vänner, förklarade Lasse för Hänt 2021.

Enligt Allabolag driver exfrun företaget Christina Kronér AB.

Hon bor idag i Västra Frölunda tillsammans med Lars-Erik Wiklund, enligt Hitta.se.

Så här ser hon ut idag:

Vad gäller barnen så verkar det helt klart som att de alla är väldigt nära och har en fin relation till varandra.

– Barnen pratar jag med varje dag, vi har en jättebra relation. En av de bor i Stockholm och den andra är precis klar jurist. De båda är aktiva, och jag träffar mina barn ofta, har Lasse sagt till Hänt.

Vi önskar hela familjen allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...