Anna Lindmarkers beslut för sina tre barn – väljer att inte synas på bild med barnen

Anna Lindmarker har tre söner från två äktenskap – men det är sällan som de figurerat i rampljuset tillsammans med mamma.

Nu avslöjar Anna anledningen till varför de aldrig syns på bild tillsammans.

Anna Lindmarker, 63, föddes i Stockholm 1963 men växte upp över hela världen. Hennes far var utrikeskorrespondenten Ingmar Lindmarker. Familjen bodde under Annas uppväxt i New York, Washington och Moskva.

Anna började sin bana på Sveriges Radio och gick därefter vidare till SVT:s Aktuellt. 1997 kom hon slutligen till TV4:s Nyheterna, och där skulle bli kvar fram till november 2023 då hon fick erbjudande om att sluta.

– När jag väl hade tagit beslutet så upptäckte jag hur trött jag var. Jag hade bestämt mig för att hålla ut tills jag var 65. Sedan när jag fick det här erbjudandet och började tänka så kände jag att jag kanske inte måste orka. Det var då som kroppen på något sätt började säga ”hallå, jag är faktiskt skittrött”, säger Anna Lindmarker till Aftonbladet.

Privatlivet

Tidigare var Anna Lindmarker gift med Lars Weiss, som hon har sonen William, 17, med. Lars gick tyvärr bort 2021 efter en tids sjukdom.

Från Annas tidigare relation med Pär Josefsson har hon ytterligare två söner – Axel, 32, och Patrik, 30.

– Mina tre barn, Axel, Patrik och Willy är de tre största underverken i mitt liv. Att få vara mamma till dem är det viktigaste av allt, säger Anna Lindmarker under sitt sommarprat i Sommar i P1.

Därför håller hon sönerna borta från rampljuset

Anna Lindmarker har väldigt sällan synts till i mediala sammanhang tillsammans med sina barn. Och det finns en anledning varför.

– De är inte vidare förtjusta i mitt kändisskap. För dem är jag bara mamma, precis som jag vill vara. Jag har efter bästa förmåga skyddat dem från uppmärksamheten. De har väldigt sällan synts med mig i offentliga sammanhang och i princip aldrig på mina sociala medier, säger Lindmarker i Sommar i P1.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...