Starka reaktioner efter Agneta Sjödin och Casper Janebrinks beteende i Bingolottos sommarkväll – nu höjer tittarna rösten: ”Synd bara att…”

Under söndagskvällen så gick säsongens tredje Bingolottos sommarkväll av stapeln.

Så tyckte egentligen tittarna om programmet.

Casper Janebrink, 54, och Agneta Sjödin, 56, är stjärnorna som även i år står bakom rodret i Bingolottos sommarkvällar.

På söndagskvällen bjöd de återigen in till det familjära underhållningsprogrammet där både pengar, bilar och annat lottas ut till tursamma vinnare.

Gästerna för kvällen var den ukrainska artisten Maria Sur samt journalisten Lottie Knutson.

Programmet direktsänds från Askims camping och även om vädret inte visade sig från sin allra bästa sida så bjöd Casper och Agneta på sitt soliga humör som vanligt.

Tittarnas tankar om programmet

När Nöjeslivet frågade tittarna om vad de tyckte om programmet så är det tydligt att de flesta uppskattade det. Det är särskilt programledarna som folk väljer att hylla.

Kul att det sänds på sommaren, Agneta och casper är jättebra programledare, talar tydligt och pratar inte i mun på varandra, dessutom lugna”, skriver en person.

Två mycket bra programledare och ett bra program”, skriver en annan.

Trevligt program och en bra tid! Tycker vanliga bingon också skall gå i fyran vid samma tid! Tycker alla programledarna är bra! Tycker det är skönt när det är tyst medans man spelar!”, skriver en tredje.

Agneta och Casper är så bra programledare. Dom sköter sitt jobb så bra. Synd bara att man aldrig kommer fram på telefon om man vinner. Bra program”, skriver en fjärde person.

Vad tyckte du om Bingolottos sommarkväll? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev