Foto: SVT, Instagram

Sanningen om Pernilla Wahlgrens utseende – de ingreppen har hon gjort: ”Visst gör jag…”

Pernilla Wahlgren har hunnit fylla 56 år, men att åldras i offentligheten bekymrar inte programledaren.

Hon har i intervjuer berättat att hon är emot att förändra sitt ansikte för mycket och därför avstår från bland annat botox.

Men Pernillas inställning har inte alltid varit densamma – här är de skönhetsingrepp som sångerskan har gjort på kroppen.

Pernilla Wahlgren, 56, är just aktuell med ”Allsång på Skansen”, som hon leder för andra året i följd.

Sångerskan fick ta över rollen efter att Sanna Nielsen bestämde sig för att lämna programmet efter sju år som programledare.

Även om hade stora skor att fylla har Pernilla gjort succé och vunnit över tittarna och publiken i det traditionsenliga sommarprogrammet.

Pernilla Wahlgren om att åldras – därför är hon emot skönhetsingrepp

Att Pernilla skulle vara framgångsrik på Sollidenscenen kommer egentligen inte som en överraskning. Hon har en lång erfarenhet som programledare, sångerska och skådespelare.

Under åren har Pernilla samlat på sig mycket erfarenhet och har även hunnit fylla 56 år.

Men att åldras i offentligheten är något som inte tycks bekymra programledaren – hon vägrar nämligen påverka sitt utseende med botox eller andra större ingrepp. Istället försöker hon att hålla sig ungdomlig genom att förbättra hälsan.

För flera år sedan var utseendet däremot något som oroade sångerskan allt mer.

– Förr i tiden när jag var i Biancas ålder då bantade jag som det hette det på den tiden. Hade jag gjort en sådant här jobb som ”Allsång på Skansen” då hade jag bantat innan. Nu har jag noll sådana krav på mig själv. Däremot försöker jag sova mycket och hålla mig i form. Jag tar långa promenader för hälsans skull, berättar Pernilla för Aftonbladet.

Men det finns vissa mindre behandlingar som Pernilla ändå kan tänka sig göra för att sakta ner åldrandet.

– Visst gör jag behandlingar med Dermapen och syra för att hålla mig ungdomlig, jag använder ju hudvård jättemycket. Men min skräck är att förändra mig så att jag ser ut som någon annan, eller att lägga Botox så att jag inte kan röra på mitt ansikte, säger Pernilla.

Pernilla Wahlgren avslöjar sanningen – de ingreppen har hon testat

Att Pernilla är emot botox är något som hon har pratat om vid tidigare tillfällen. I en tidigare intervju med Amelia fick bland annat 56-åringen en fråga om vad hon hade gjort för skönhetsingrepp om hon var tvungen att välja.

Då svarade Pernilla att botox är något som skrämmer henne då det kan förändra folks utseende.

– Om jag var tvungen? Det är ju något man bestämmer själv, så det skulle jag aldrig känna mig tvingad till. Så klart man vill se ung ut så länge som möjligt, men jag är väldigt emot de som opererar sig och ser konstiga ut. De som är för opererade eller ”botoxade”. Det är min skräck, sa hon då.

Men sanningen är att Pernilla själv har testat botox en gång i tiden. Men artisten slutade med det redan efter första gången då hon inte blev nöjd över hur hon såg ut.

– Jag testade botox när jag var 40 och jag såg inte klok ut, det måste blivit en överdos, erkände Pernilla i podden ”Wahlgren & Wistam”, enligt Svensk Dam.

Även om hon numera är emot botox gör hon som sagt andra typer av behandlingar.

Förutom behandlingarna med Dermapen och syra har Pernilla tidigare delat på sin Instagram att hon har gjort en avancerad och väldigt smärtsam skönhetsbehandling som heter Softwave.

ÄLSKAR resultaten man får!! Och att man kan bromsa ansiktets åldrande – utan att FÖRÄNDRA sitt utseende – vilket jag absolut inte vill. Hellre skrattrynkor än ett stelt ansikte fullt av botox!”, skrev Pernilla då.

Du gör ett så bra jobb på allsångsscenen Pernilla!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev