Christina Schollin tömmer nu sitt och Hans Wahlgrens hus i Spanien: ”En epok som är över”

En månad efter maken Hans Wahlgrens död bestämde sig Christina Schollin för att lägga ut deras spanska villa ”Casa Angel” till försäljning.

Nu delar en rörd Christina med sig av minnena med Hans – samtidigt som hon tömmer deras älskade hus.

Här har vi under 24 års tid haft det underbart tillsammans, Hans och jag.” skriver Christina Schollin på Instagram.

I maj tidigare i år somnade den folkkära skådespelaren Hans Wahlgren in, omgiven av sina närstående. Det berättade dottern Pernilla Wahlgren i ett långt inlägg på Instagram.

Älskade lilla pappa. I natt somnade du in för gott efter en tids sjukdom. Du har varit så stark! Det gör så fruktansvärt ont just nu, och sorgen är ofantlig – men när du tog ditt sista andetag så var det den lugnaste och mest rofyllda stund vi kunde ha önskat oss…” skrev Pernilla då.

Hans efterlämnade sin hustru Christina Schollin, som han var gift med i 62 år.

Christina Schollin säljer huset

Christina och Hans bodde tillsammans i norra Lagnö, i det ”stora röda huset”, som barnbarnet Benjamin Ingrosso sjunger om i en av sina låtar.

Därtill har Christina även en villa, ”Casa Angel”, i Nerja, Spanien, där hon skapade många minnen med sin make.

Men för en dryg månad sedan bestämde sig Christina Schollin för att sälja sommarparadiset. Det meddelade hon i ett inlägg på Instagram.

Nu ligger mitt älskade Casa Angel ute till försäljning. Det har varit vårt andra hem i solen i 24 år. Men nu är det dags för någon annan att få njuta av sol och värme i underbara Nerja i framtiden,” skrev Christina.

Huset har legat ute till försäljning tidigare, men då blev det inte sålt. Casa Angel ligger nu ute för 349 000 Euro,, vilket motsvarar närmare 4 miljoner kronor.

Christina Schollin tömmer hennes och Hans hus

I samband med försäljningen har Christina nu valt att tömma huset i Nerja, där makarna tillbringade hela 24 år tillsammans.

Christina, som just nu befinner sig i Spanien, minns tillbaka till alla minnen med sin älskade make i deras medelhavsvilla.

Idag är det två månader sedan Hans somnade in. Jag befinner mig i Nerja för att tömma vårt hus Casa Angel som är till försäljning. Här har vi under 24 års tid haft det underbart tillsammans, Hans och jag. Det är en epok som är över men jag minns hur mycket roligt vi har haft här i vårt älskade Nerja. Minnena lever för evigt.

Benjamin Ingrosso har även kommenterat Christians inlägg:

Saknar han så mycket”, skriver barnbarnet.

Du är saknad, Hans Wahlgren. Vila i frid.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev