Foto: Evan Agostini/AP, Shutterstock

Shannen Doherty bedrogs av sin make – dagen innan hon dog gick skilsmässan igenom

Söndagen den 13 juli meddelades att ”Beverly Hills 90210”-skådespelerskan Shannen Doherty hade avlidit dagen innan. Hon blev bara 53 år gammal.

En tid efter dödsbeskedet framkom att hennes sista önskan, som hon hade kämpat för i över ett år, gick i uppfyllelse – bara en dag innan hon dog.

Shannen Doherty blev världsberömd när hon fick rollen som Brenda Walsh i ”Beverly Hills 90210”. Trots att hon hade arbetat som skådespelerska sedan hon var ganska ung blev serien så populär över hela världen att hon och de andra skådespelarna i serien blev enorma stjärnor.

Både före och efter kultserien medverkade hon i andra filmer och serier, men tyvärr var det på senare tid inte hennes skådespelarinsatser som det talades om. Istället var det hur hon kämpade mot cancer.

Hon fick sin första bröstcancerdiagnos 2015. Under en tid verkade cancern vara i remission. Men 2019 meddelade hon att cancern hade kommit tillbaka och spridit sig. Förra året rapporterade hon att hon hade fått en tumör bortopererad från hjärnan, men att cancern hade spridit sig till skelettet.

Trots att hon kämpade tappert tog sjukdomen till slut hennes liv.

Hon dog lördagen den 13 juli. Men nu rapporterar Page Six att en stor sak hände dagen innan skådespelerskan lämnade denna jord.

För samtidigt som hon kämpade för att överleva sjukdomen hade Shannen Doherty också en annan stor kamp att utkämpa.

Upptäckte sin makes otrohet

För medan Shannen Doherty kämpade sitt livs kamp och behövde stöd från sin familj och sina vänner fick hon reda på att hennes man inte var så stöttande som man kunde hoppas.

När hon förberedde sig för en stor hjärnoperation gjorde hon en fruktansvärd upptäckt. Dagen före operationen fick hon reda på att hennes man Kurt Iswarienko hade haft en affär i två år.

Affären ledde till att Shannen Doherty 2023 ansökte om skilsmässa från sin man som hon varit gift med i elva år och tillsammans med i fjorton år.

Sedan dess har hon kämpat för att få igenom skilsmässan och strax före sin död avslöjade domstolsdokument som tidningen People sett att skådespelerskan trodde att hennes man fördröjde skilsmässan i hopp om att hon skulle dö först.

– Det är helt enkelt inte rätt att Kurt tillåts förlänga vår skilsmässa i hopp om att jag dör innan han är skyldig att betala mig medan han fortsätter att leva sitt liv och undvika sitt ansvar gentemot sin döende fru i mer än elva år, står det i domstolsdokumentet enligt People.

Uppfyllde hennes sista vilja och testamente

Men dagen innan hon dog var deras skilsmässa klar. Detta enligt Page Six, som har sett domstolsdokumenten.

Enligt mediekanalen framgår det av dokumenten att Shannen Doherty till slut gick med på att hon inte skulle få underhåll till sin make. Dessutom skulle äktenskapet upplösas ”obestritt”.

Medan Shannen Doherty själv skrev under papperen den 12 juli, dagen innan hon tog sitt sista andetag, skrev hennes make under papperen dagen efter, samma dag som hon dog.

Shannen Doherty fick sin sista önskan uppfylld och skilde sig från sin otrogne man innan hon dog.

Shannen Doherty och Kurt Iswarienko.
Shannen Doherty och Kurt Iswarienko. Foto: Evan Agostini/AP

Det är så sorgligt att Shannen Doherty inte bara var tvungen att hantera sin hälsa och sin ex-man på samma gång. Vi sänder våra tankar till hennes familj och vänner under denna svåra tid. Vila i frid.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...