Gunilla Persson vill ha fler barn – nu ångrar hon beslutet tidigare i livet

Gunilla Persson är den skandalomsusade ”Hollywoodfrun” som genom åren synts till i en rad olika sammanhang.

Nu berättar hon om känslorna och viljan kring att skaffa fler barn.

Gunilla Persson, 65, har under den senaste tiden synts till en hel del i rampljuset.

När hon i år ställde upp i Melodifestivalen så blev hon känd för en bredare publik, inte minst den yngre publiken.

Innan har vi sett Gunilla i programmet Svenska Hollywoodfruar, som sändes för några år sedan. Där stack hon ut en hel del med hennes eldiga personlighet.

Tidigare har Gunilla Persson arbetat både som journalist och fotomodell. Hon har även gjort några roller som skådespelare, bland annat i långköraren Dallas.

Sedan många år tillbaka bor hon i USA där hon också har sin dotter Erika, men Gunilla är född och uppvuxen i Ålsäter och Högsjö i Södermanland.

Gunilla om sin barnlängtan

Gunilla Persson har dottern Erika tillsammans med en miljardär i 90-årsåldern som heter Bob, vilket Expressen tidigare rapporterat om.

I en intervju med Expressen så berättade Gunilla att hon var 44 år när hon fick Erika, men att det inte hade varit försent med fler barn.

– Jag var ju nära på 44 år när Erika föddes. Det var ju lite av ett mirakel. Läkaren frågade mig, och jag hoppas att du publicerar det här: ”Har du använt dig av donatorägg?”, säger hon till tidningen och fortsätter:

– ”Va? Nej, det är mitt eget ägg”, sa jag. Du ligger mellan 30 år och 35 år i åldern när vi har gjort testerna”, sa läkarna. Jag frågade: ”Jaha, så det betyder att jag kan få flera barn” och fick svaret ”Ja, du kan ha en, två, tre till”. Om jag hade varit gift då och haft bra förhållanden med mannen hade jag ju åtminstone fått ett barn till.

Hoppas på barnbarn

Gunilla berättar vidare att hon ångrar att hon inte träffade en man att hålla fast vid och som hade gett henne flera barn samt en fadersfigur till Erika.

Nu hoppas hon på att Erika ska ge henne barnbarn så småningom. Dock satsar hon nu för fullt på sin musikkarriär, så det kan eventuellt dröja.

– Nu hoppas jag på att Erika ska få barn. Jag säger till henne, börja tidigt så att du inte får någon lastgammal mormor. Utan satsa på barn och familj nu i 20-årsåldern, säger Gunilla Persson till Expressen.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev