Tareq Taylor ska bli pappa – flickvännen Sofia Ståhl bekräftar lyckan

Under helgen kom Sofia Ståhl med ett stort glädjande besked om relationen med Tareq Taylor.

På sin blogg avslöjade Sofia att hon är gravid – och hon och Tareq ska bli föräldrar!

Det känns så oerhört naturligt och självklart och samtidigt helt ofattbart.”, skriver Sofia Stål.

Stjärnkocken Tareq Taylor, 54, och författaren samt hälsoprofilen Sofia Ståhl, 36, offentliggjorde sin relation under 2022. Året innan hade Tareq avslutat sitt 26 år långa äktenskap med Kristina.

Träffades för första gången som kollegor

Tareq och Sofia träffades första gången 2019 när de tillsammans ledde programmet ”Lyckomaten.” När de 2021 återigen skulle samarbeta blev deras vänskap något mer, och kärleken blossade upp.

”Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra”, delade Tareq med sig till Aftonbladet när de berättade om sin relation.

Förra sommaren tog de nästa steg och flyttade ihop i en villa i utkanten av Stockholm.

Sedan dess har deras relation bara fortsatt att blomstra och de är numera sambos då Tareq valde att lämna Malmö för att flytta närmare kärleken.

Sofia Ståhls bebislycka med Tareq Taylor

Under helgen kom Sofia Ståhl med ett stort glädjande besked om relationen. På sin blogg avslöjade hon nämligen att hon är gravid!

Skrev orden i rubriken och var tvungen att stanna till och läsa dem igen. Jag är gravid?! Vi ska få en bebis?! Trots att vi vetat det ett bra tag så är det som att jag inte riktigt vet om jag verkligen förstått det. Det känns så oerhört naturligt och självklart och samtidigt helt ofattbart. En liten bebis? I min kropp. Att det blev så

Vidare förklarar Sofia att hon inte trodde att det skulle vara möjligt.

Jag som trodde att jag var klar och hade så gott som stängt den dörren, men så visade det sig att vår kärlek var det som behövdes för att dörren skulle vara vidöppen. Livet visar hela tiden hur föränderligt det är och att vi inte vet någonting om vad som kommer. Den här gången visade det sig på det allra finaste sättet.”, skriver Sofia och fortsätter:

”Har massor att berätta men får pausa lite här. Bebis! Otroligt.”

Stort grattis till er båda!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev