Därför vill Lotta Engberg inte gifta sig med Doktor Mikael

I fyra år har artisten Lotta Engberg och tv-läkaren Mikael Sandström varit ett par – men något bröllop verkar inte vara på tapeten.

– Nej, vi ska inte gifta oss, säger Lotta Engberg till Aftonbladet.

Deras kärlekshistoria började med en offentlig flört i januari 2020, när Lotta i en intervju med Aftonbladet avslöjade att hon var intresserad av läkaren från ”Nyhetsmorgon”, Mikael Sandström.

– Doktor Mikael tycker jag är intressant. Honom är jag lite nyfiken på. Om han ringer kan jag tänka mig att gå på dejt, sa Lotta då.

Mikael svarade snabbt på Lottas flört i en egen intervju med tidningen och antydde att intresset var ömsesidigt.

– Får jag en inbjudan så kommer jag direkt. Hon verkar vara en mycket trevlig person, sa Doktor Mikael.

Lotta Engbergs insikt om Doktor Mikael

Sedan dess har deras förhållande blomstrat, och de har nu varit tillsammans i fyra år. Lotta berättar att det finns ett personlighetsdrag hos Mikael som verkligen fångade hennes hjärta.

– På riktigt, undrar du det? Han är ju skitsnygg, jättesexig, intelligent och busig. Det är kanske inte är så många som får se den sidan, men han är fruktansvärt busig. Jag har aldrig skrattat så mycket med en partner som med Mikael, säger Lotta till Hemtrevligt.

Den här sommaren har paret haft mer tid för varandra än tidigare år, då Lotta inte längre leder ”Allsång på Liseberg.” Förra hösten berättade Lotta att hon ville ha mer tid för sina barnbarn, vilket ledde till hennes beslut att lämna programmet.

Därför vill Lotta Engberg inte gifta sig med Doktor Mikael

Trots den extra tiden tillsammans finns det dock inget bröllop i sikte för Lotta och Mikael. Lotta förklarar att de är nöjda med hur deras relation ser ut idag.

– Nej, vi ska inte gifta oss. Det är så bra som det är nu. Dessutom lever vi som att vi är gifta så det är ingen skillnad, säger Lotta till Aftonbladet.

Ni är så fina, Lotta och Mikael! Vi önskar er all lycka i framtiden.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev