Foto: TV4, Instagram

Agneta Sjödins bröllopslycka – fick fira bästa vännen: ”Något speciellt”

Mitt i förberedelserna för Bingolotto fick Agneta Sjödin tid att gå sin bästa väns bröllop. Nu delar hon bilder från den vackra ceremonin.

Det är något mycket speciellt att se sin första bästis i livet gifta sig”, skriver Agneta på sin Instagram.

Agneta Sjödin, 57, fick sitt genombrott som programledare när hon tillsammans med Adam Alsing ledde programmet ”Tur i kärlek”.

Året därpå tog hennes karriär fart på allvar när hon blev programledare för TV4-succén ”Fångarna på fortet” tillsammans med skidlegendaren Gunde Svan.

Än idag är Agneta en av programledarna på Fort Boyard, även om hon har missat några säsonger genom åren.

Utöver detta leder hon också ”Älskar, älskar inte” på Discovery +, där tittarna får följa svenskar som har förälskat sig i någon utomlands.

Agneta Sjödin hyllas av tittarna

Trots att de flesta program har sommaruppehåll, har Agneta fortsatt att synas i rutan varje vecka under ”Bingolottos Sommarkväll”, där hon leder programmet tillsammans med Arvingarnas frontman Casper Janebrink.

Vecka efter vecka har duon bjudit på fantastisk underhållning, och det har inte heller gått tittarna obemärkt förbi. Efter samtliga veckor har det kryllat av kommentarer om deras succé på sociala medier.

Inte minst efter näst sista programmet där Agneta och Casper gästade av minnesmästaren Jonas von Essen och sångerskan Anna Wickihalder, känd från ”Idol” och ”Melodifestivalen”.

Då var det flera som rusade till kommentarsfältet för att säga några väl valda ord om programledarnas starka insats.

Toppen med fina Agneta och Casper, 10 guldstjärnor”, skrev en tittare på Nöjeslivets Facebook efter kvällen.

Mycket bättre på sommaren, så himla trevliga programledare”, kommenterade en annan.

Sorgligt att det är bara en gång kvar med Agneta och Kaspar! Kommer att sakna dom.

Agneta Sjödins bröllopslycka – fick se bästa vännen gifta sig

Agneta och Casper har jobbat stenhårt i snart nio veckor med programmet. Men under tiden de inte befunnit sig på plats på Askims strand i Göteborg har de hunnit med annat.

Inte minst Agneta som nyligen reste till sitt kära Hudiksvall för att närvara på ett bröllop där hon fick se sin bästa vän gifta sig med sin drömman efter 31 år tillsammans.

Min bästa vän Maria, gifte sig med sin Roger idag, efter 31 år tillsammans! Det är något mycket speciellt att se sin första bästis i livet gifta sig. Ett vackert bröllop hemma i Hudiksvall i deras vackra trädgård. Kärleken är vacker! Tack för ett fantastiskt bröllop Maria & Roger ”, skrev Agneta på Instagram.

Av Agnetas video att tyda verkar det som att det blev en mycket lyckad ceremoni.

Så kul för alla iblandade! Vi ser fram emot att se dig på Askims Strand en sista gång den här sommaren, Agneta.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev