Jonnie Irwin lämnade en sista gåva till sin hustru – 5 månader efter hans död kom sanningen fram

I februari tidigare i år, somnade ”En plats i solen”-profilen Jonnie Irwin in efter en svår kamp med cancer. Nu kommer det fram att han lämnade en sista gåva till sin hustru – ett arv på mångmiljonbelopp.

Jonnie Irwin blev ett välkänt ansikte när hans spred sin värme och glädje i tittarfavoriten ”En plats i solen”, programmet där mäklare hjälper familjer att hitta sina drömhem – antingen på hemmaplan eller i ett varmt paradis.

Den brittiska succén nådde långt utanför Storbritanniens gränser och Jonnie var en av de mest trogna programledarna med sina över 18 år på nacken.

Men efter ett tufft cancerbesked tvingades profilen att ta ett kliv tillbaka och fansen fortsatte att stötta honom under sjukdomskampen.

Jonnie Irwin somnade in 50 år gammal

Februari kom dock beskedet om att profilen slutligen hade förlorat kampen och tittare världen över sörjde den charmiga mäklaren.

Efter hans död valde hustrun Jessica Irwin att tala ut om den bottenlösa sorgen i ett inlägg på Instagram.

God natt min favorit. Tack för allt. Jag kommer alltid att älska dig. Den svåraste dagen har kommit, en dag jag bad om att inte komma. Det är med all sorg i världen som jag bekräftar att Jonnie har gått bort tidigare idag”, skrev hon.

Jonnie lämnade inte bara sin hustru efter sig, utan också deras tre söner.

Hans magiska hjärna som fortsatte kämpa in i det sista har nu somnat in. Han har gett mig mer än jag någonsin kunnat önska mig, 8 galna år av kärlek och äventyr och 3 fantastiska pojkar. Jag kommer fortsätta att göra dig stolt, med din kärlek som fortfarande finns här och guidar mig resten av mitt liv. Jag och pojkarna behöver dig fortfarande”, skrev Jessica och fortsatte:

Jonnie du var verkligen den stiligaste mannen jag någonsin känt och jag är så ledsen för detta grymma slut. Det var verkligen inte rättvist och du förtjänade inget av detta. Du gav så mycket tid till andra och berörde alla du träffade, jag har aldrig upplevt den effekten du hade på människor. Jag älskar dig så mycket och för evigt stolt över dig”.

Sista gåvan till hustrun

Nu har det framkommit att Jonnie Irwin lämnade en sista gåva till sin hustru Jessica Irwin. Med ett arv på omkring 13 miljoner kronor ville Jonnie säkerställa att Jessica och deras barn skulle vara trygga även efter hans bortgång, enligt uppgifter från The Sun.

Vi alla saknar dig så mycket Jonnie, vila i frid.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...